Kantoorruimte-huren.nl - Den Haag: kantoorruimte te huur. Huur van kantoorruimte, bedrijfsruimte, vergaderruimte. Kantoren te huur in Den Haag.
Kantoorruimte-huren.nl - Den Haag: kantoorruimte te huur. Huur van kantoorruimte, bedrijfsruimte, vergaderruimte. Kantoren te huur in Den Haag.              Kantoorruimte huren Den Haag: Huur van kantoorruimte. kantoorruimte te huur, vergaderruimte, bedrijfsruimte. Kantoren te huur in Den Haag.              

Den Haag

Central Station
Koningin Juliana Plein 10, 2595 AA

Het business centre dankt haar naam aan de perfecte ligging bovenop de belangrijkste openbaar vervoer terminal van de Randstad. Ook met de auto is het business centre uitstekend te bereiken en er is voorzien in uitgebreide parkeergelegenheid. Het gebouw biedt een fantastisch uitzicht over de omgeving en is voorzien van volledige ingerichte kantoorruimtes, vergaderruimtes en een business lounge.

Meer informatie / prijsopgave


City
Haagsche Hof, Parkstraat 83, 2514 JG

Dit kantoor is op loop afstand van paleis Noordeinde in het centrum van Den Haag. De kantoren zijn te huur vanaf 1 maand en worden volledig operationeel aangeboden. Er zijn moderne vergaderruimten aanwezig en secretariŽle ondersteuning.

Meer informatie / prijsopgave


President Kennedylaan
President Kennedylaan 19, 2517 JK

Dit kantorencentrum heeft een vloeroppervlak van 5.500 m2. Kantoorunits (vanaf 25 m2) variŽren in grootte en zijn eenvoudig te clusteren. Om het gebouw ligt een eigen parkeerterrein.
De kantoorunits zijn gestoffeerd en voorzien van aansluitmogelijkheden voor uw telecommunicatie. Desgewenst wordt de kantoorruimte voor u ingericht en gemeubileerd verhuurd.

Meer informatie / prijsopgave


Bezuidenhout
Bezuidenhoutseweg 161, 2594 AG

Dit Kantorencentrum ligt op loopafstand van het Centraal Station Den Haag en heeft 2.200 m2 kantoorruimte. Units (vanaf 25 m2) variŽren in grootte en zijn onbeperkt te clusteren. De kantoorunits zijn gestoffeerd en voorzien van optimale aansluitingsmogelijkheden voor uw telecommunicatie.
De buitengevel van Bezuidenhout is karakteristiek, terwijl de luxe inrichting binnen ervoor zorgt dat u en uw relaties zich thuis voelen.

Meer informatie / prijsopgave


Binckhorst Tower
Binckhorstlaan 131, 2516 BA

De Binckhorst Tower is een modern uitgerust kantoorgebouw met representatieve uitstraling gelegen op het kantoren- en bedrijvengebied 'De Binckhorst'. De vijfde tot en met de negende verdieping zijn per 1 juli 2008 beschikbaar en variŽren in grootte van 567 m≤ tot en met 692 m≤. Uitstekende bereikbaarheid ten opzichte van het rijkswegenet en het centrum van Den Haag.

Meer informatie / prijsopgave


Park Centre
Parkweg 2, 2585 JJ

Dit business centre is gevestigd in een prestigieuze Haagse villa in de prachtige groene omgeving van het Van Stolkpark.
Het centre is, met haar gratis parkeergelegenheid, uitstekend per auto bereikbaar en ook zeer gunstig gelegen ten opzichte van openbaar vervoer. Er is een groot aanbod van kantoorruimten voor ťťn of meerdere personen, welke u gemeubileerd kunt huren.

Meer informatie / prijsopgave


Queens House
Bezuidenhoutseweg 74, 2594 AW

Het betreft een modern ontworpen kantoorgebouw, "Queens House" genaamd, in totaal ter grootte van ca. 4.535 m2 verdeeld over 2 zelfstandige kantoorgebouwen. Het kantoorgebouw is op uitstekende locatie gelegen aan de Bezuidenhoutseweg en wordt aan de achterzijde begrensd door het Haagse Bos. Vanaf 500 m2 kantoorruimte, in overleg beschikbaar.

Meer informatie / prijsopgave


Palazzo Giardino D
Forepark

Het eigentijdse object bestaat uit 6 bouwlagen en heeft een zelfstandige entree. De markante zichtlocatie aan de A4 biedt de mogelijkheid om uw bedrijf prominent te presenteren. Deelverhuur (vanaf circa 530 m≤) per verdieping behoort tot de mogelijkheden. De ondergrondse parkeergarage bevat 69 parkeerplaatsen. Het pand is ook met het openbaar vervoer goed te bereiken via meerdere buslijnen.

Meer informatie / prijsopgave


Equinox
Jan Pieterszoon Coenstraat 7, 2595 WP

De gebouw bevindt zich in het centrum van Den Haag boven de Utrechtsebaan en is dan ook makkelijk bereikbaar met de auto. Tevens is het centraal station op loopafstand. De kantoren zijn er modern met de nieuwste technologische verbindingen. De kantoren worden gemeubileerd aangeboden voor korte of lange perioden. Tevens is het mogelijk om gebruik te maken van de aanwezige vergaderzalen.

Meer informatie / prijsopgave


Kerketuinenweg 2-4
Kerketuinenweg 2-4, 2544 CW

Het betreft een representatief en uiterst prominent gesitueerd bedrijfs-/kantoorgebouw op de kruising tussen de Kerketuinenweg en de Dedemsvaartweg op bedrijvenpark Kerketuinen. Vanaf 300 m2 kantoorruimte, in overleg beschikbaar.

Meer informatie / prijsopgave


Kerketuinenweg 45-63
Kerketuinenweg 45-63, 2544 CV

Het betreft een representatief en uiterst prominent gesitueerd kantoorgebouw op de kruising tussen de Kerketuinenweg en Chroomstraat op bedrijvenpark "Kerketuinen". Vanaf 530 m2 kantoorruimte, in overleg beschikbaar.

Meer informatie / prijsopgave


Bekijk ook het aanbod van kantoorruimte in de volgende plaatsen rondom Den Haag:
 • Leiden
 • Rijswijk
 • Zoetermeer
 • Achtergrond informatie over kantoorruimte huren
  Kantoorruimte-huren.nl biedt u op vrijblijvende basis een compleet overzicht van kantoorruimte Den Haag. Hieronder vindt u achtergrond informatie over het huren van kantoorruimte Den Haag.

  Bekijk ook de website van Opslagruimtes-huren.nl met een overzicht van opslagruimte en self-storage huren in Den Haag en de website Business-centers.nl biedt u een volledig overzicht van kantoorruimte huren in business center in Den Haag.

  > Voordelen van kantoorruimte Den Haag huren in een kantorencentrum / business centre
  > Doelgroepen, voor wie biedt kantoorruimte Den Haag in een Business Centre voordelen
  > Kosten van kantoorruimte Den Haag in een Business Centre

  Voordelen van kantoorruimte Den Haag in een kantorencentrum / business centre
  Het huren van kantoorruimte Den Haag in een business centre is een flexibel kantoorconcept wat inhoudt dat de verhuurder kantoorruimte Den Haag, zo flexibel als mogelijk, aan de huurder aanbiedt. Bij die kantoorruimte Den Haag worden extra faciliteiten en diensten aangeboden of lasten overgenomen zodat de gebruiker een totaalpakket kan worden aangeboden. Elke kantoorvorm is mogelijk; kleine of grotere werkplekken, afzonderlijke ruimten, vergaderzalen, ruimten voor presentaties met alle faciliteiten die daarbij horen, kortom, elke mogelijke ruimte die je in je eigen kantoor ook zou kunnen gebruiken. Een gebruiker kan de door hem of haar gewenste ruimte voor elke periode huren; een uur, een dag, een week, een maand of meerdere jaren.

  Het kantoor kan volledig ingericht worden met moderne meubelen en overige accessoires. Ook heeft de aanbieder zorg gedragen voor een optimale telecom en IT infrastructuur. Bovendien zijn er vaak gezamenlijke ruimten, zoals ontspanningsruimten en lunchkamers. Ook de overige voorzieningen zijn voor rekening van de verhuurder. Te denken valt hierbij aan zaken als schoonmaak, beveiliging, onderhoud en verzekeringen zoals brandverzekeringen. Bij het huren van kantoorruimte Den Haag kan meestal ook gebruik worden gemaakt van ondersteunende diensten zoals telefoonbeantwoording en secretariŽle ondersteuning.

  Een groot voordeel van het huren van kantoorruimte Den Haag in een businesscentre is dat de aanbieder het risico voor het vastgoed op zich neemt. Een organisatie kan na afloop van de overeenkomst zomaar weggaan en zich op een andere locatie vestigen. Ook is het mogelijk om de overeenkomst te verlengen of daar aanpassingen in aan te maken.

  Doelgroepen, voor wie biedt kantoorruimte Den Haag in een Business Centre voordelen
  Voor onderstaande doelgroepen is het huren van kantoorruimte Den Haag in een business centre uitermate geschikt en kostenbesparend, uiteraard zijn er meer doelgroepen waarvoor dit concept geschikt is.

   Startende ondernemingen:
  • Geen hoge opstartkosten
  • Geen langdurige contractverplichtingen
  • Overzichtelijke maandelijkse kosten
  • Professionele omgeving, zodat u de focus kan leggen op uw onderneming
  • Mogelijkheid tot netwerken met andere ondernemingen binnen het business centre

   Projecten:

  • kantoorruimte Den Haag is per direct beschikbaar
  • Volledige infrastructuur aanwezig
  • Huurovereenkomst voor de duur van het project
  • Blijf binnen het gestelde budget voor het project

   Regio kantoor:

  • Mogelijkheid tot het huren voor een korte of lange periode
  • Altijd op A1-locaties in de door u gewenste regio
  • Ideaal voor het penetreren of testen van een nieuwe markt of regio
  • Alle faciliteiten per direct beschikbaar
  Het huren van kantoorruimte Den Haag in een business centre is ook uitermate geschikt wanneer u ruimtegebrek heeft op uw eigen locatie of wanneer u uw eigen kantoor gaat verbouwen of renoveren. Voor grotere ondernemingen kan het verstandig zijn om een deel van hun vastgoedportfolio flexibel in te delen door gebruik te maken van kantoorruimte Den Haag in een business centre.

  Kosten van kantoorruimte Den Haag in een Business Centre
  Er bestaat grote twijfel bij bedrijven en organisaties voor wat betreft de kosten van kantoorruimte Den Haag in een business centre. De perceptie van velen is namelijk dat deze vorm van kantoor houden een veel duurdere oplossing is dan het huren van conventionele kantoorruimte Den Haag.

  Dit komt in grote mate doordat de precieze huisvestingskosten moeilijk te meten zijn. Vaak is er niet genoeg accurate data, zodat een vergelijking in de kosten tussen het huren van kantoorruimte Den Haag in een business centre en het huren van conventionele ruimte moeilijk is te maken. Wat namelijk vaak vergeten wordt, is dat de conventionele huurprijs (vierkante meter prijs), een prijs is zonder alle extra kosten. Deze kosten horen echter wel degelijk indirect bij de huurprijs.
  De meeste bedrijven en organisaties hebben vaak geen flauw idee wat deze zaken allemaal kosten; het zijn de 'hidden costs'. In het algemeen mag men er van uit gaan dat de vierkante meter prijs minder dan 30% uitmaakt van de totale huisvestingskosten per maand.

  Bij een businesscentre zijn deze kosten over het algemeen inbegrepen bij de huurprijs, bij de prijs van conventionele kantoorruimte Den Haag niet. Het vergelijken van de twee verschillende prijzen is dus eigenlijk appels met peren vergelijken. Om tot een goede prijsvergelijking te komen is het raadzaam om een afspraak te maken bij een van de business centres in uw regio.

  De database bevat panden van o.a de volgende kantoorruimte verhuurders: Regus, Tauro, Abbey Business Centres, Taminiau, Confio, Euro Business Center, Hoenderdaell, Flex Office, Compotex, Lombok Bedrijvencentrum, NoNonsense Offices, LIOF BedrijvenCentra, AOC Ondernemers Centrum, Facility Point Groep, Facility Point Group, Mac3Park, NV Rede, Eurocommerce, Hanzevast, ABC Makelaars, De Raad Makelaars, Crown Business Centre, Polman vastgoed, Bedrijven Centrum Nederland, PNO Vastgoed, Office2start.

  kantoorruimte Alkmaar / kantoorruimte Almelo / kantoorruimte Almere / kantoorruimte Alphen aan den Rijn / kantoorruimte Amersfoort / kantoorruimte Amstelveen / kantoorruimte Amsterdam / kantoorruimte Andelst / kantoorruimte Apeldoorn / kantoorruimte Arnhem / kantoorruimte Assen / kantoorruimte Barneveld / kantoorruimte Beek / kantoorruimte Bennekom / kantoorruimte Bergen op Zoom / kantoorruimte Berg en Terblijt / kantoorruimte Beverwijk / kantoorruimte Bodegraven / kantoorruimte Breda / kantoorruimte Capelle aan den IJssel / kantoorruimte Den Bosch / kantoorruimte Den Haag / kantoorruimte Den Helder / kantoorruimte Delft / kantoorruimte Deventer / kantoorruimte Didam / kantoorruimte Diemen / kantoorruimte Doetinchem / kantoorruimte Dordrecht / kantoorruimte Drachten / kantoorruimte Dronten / kantoorruimte Duiven / kantoorruimte Eindhoven / kantoorruimte Emmeloord / kantoorruimte Emmen / kantoorruimte Enschede / kantoorruimte Etten-Leur / kantoorruimte Geleen / kantoorruimte Goes / kantoorruimte Gorinchem / kantoorruimte Gouda / kantoorruimte Groningen / kantoorruimte Haarlem / kantoorruimte Haren / kantoorruimte Hazerswoude Rijndijk / kantoorruimte Heerenveen / kantoorruimte Heerhugowaard / kantoorruimte Heerlen / kantoorruimte Helden / kantoorruimte Helmond / kantoorruimte Hengelo / kantoorruimte Hilversum / kantoorruimte Hoofddorp / kantoorruimte Hoogvliet / kantoorruimte Houten / kantoorruimte Huizen / kantoorruimte Katwijk / kantoorruimte Kerkrade / kantoorruimte Leeuwarden / kantoorruimte Leiden / kantoorruimte Lelystad / kantoorruimte Leusden / kantoorruimte Limmen / kantoorruimte Maarssen / kantoorruimte Maastricht / kantoorruimte Middelburg / kantoorruimte Naarden / kantoorruimte Nieuwegein / kantoorruimte Nieuw Vennep / kantoorruimte Nijmegen / kantoorruimte Nuenen / kantoorruimte Purmerend / kantoorruimte Reeuwijk / kantoorruimte Ridderkerk / kantoorruimte Rijswijk / kantoorruimte Roosendaal / kantoorruimte Rotterdam / kantoorruimte Schiedam / kantoorruimte Schiphol / kantoorruimte Sittard / kantoorruimte Sliedrecht / kantoorruimte Tilburg / kantoorruimte Utrecht / kantoorruimte Valkenswaard / kantoorruimte Veendam / kantoorruimte Veenendaal / kantoorruimte Velp / kantoorruimte Velsen / kantoorruimte Venlo / kantoorruimte Venray / kantoorruimte Vianen / kantoorruimte Vlaardingen / kantoorruimte Vlissingen / kantoorruimte Voorthuizen / kantoorruimte Wageningen / kantoorruimte Wieringerwerf / kantoorruimte Woerden / kantoorruimte Zaltbommel / kantoorruimte Zevenaar / kantoorruimte Zoetermeer / kantoorruimte Zwijndrecht / kantoorruimte Zwolle

  © 2004- Kantoorruimte-huren.nl - Sitemap