Kantoorruimte huren

Aanbod kantoorruimte

Bekijk op de kaart

Almere, Centraal Station

Busplein 36-38
Top Tower
1315 KV Almere

Onze kantoren bij het centraal station van Almere liggen op de zesde en zevende verdieping van het bekroonde, door een architect ontworpen Top Tower-gebouw.

Amersfoort, Business Park

Hardwareweg 4
3821 BM Amersfoort

Een kantoorruimte in het business center in Amersfoort is gelegen in het business district van Amersfoort, op industrieterrein De Hoef.

Amersfoort, Centraal Station

Piet Mondriaanplein 13
3812 GZ Amersfoort

Het kantoor is centraal gelegen op de begane grond van NS-station Amersfoort.

Amsterdam, Amstel

Joop Geesinkweg 901
1114 AB Amsterdam

Het dagkantoor in Amstel in Amsterdam ligt in een imposant grijs stenen kantoorgebouw omgeven door bomen op het Amstel Business Park aan de zuidas.

Amsterdam, Amsterdam Arena

Hoogoorddreef
1101 BA Amsterdam

Het dagkantoor in de Amsterdam Arena is het supermoderne, witte Afrikagebouw in het Atlas-complex, een bedrijvenpark in het hart van de commerciële wijk Amsterdam zuidoost.

Amsterdam, Amsterdamse Bos

De Cuserstraat 93
1081 CN Amsterdam

Het moderne business centre ligt aan De Cuserstraat en in een klein, exclusief business park. Het opvallende business centre biedt ruime kantoren in een aangename omgeving. Het moderne gebouw heeft een prominente locatie op een hoek en is zeer bereikbaar, onder andere door de aanwezigheid van belangrijke busroutes naar het centrum van Amsterdam, Amstelveen en naar luchthaven Schiphol.

Amsterdam, Atrium

Strawinskylaan 3051
1077 ZX Amsterdam

Het kantoor in het Atrium Centre in Amsterdam ligt in een modern gebouw met glazen muur midden in hét zakendistrict van Amsterdam. Gelegen naast het World Trade Centre (WTC) is dit een van de meest gewilde bedrijfsadressen in Amsterdam.

Amsterdam, De Vijzel

Vijzelstraat 20
1017 HK Amsterdam

Als u in een spectaculaire stad als Amsterdam werkt dan wilt u dat vast vanuit het centrum doen. Omringd door de beroemde grachten en de prachtige architectuur van de hoofdstad, is Amsterdam De Vijzel ('The Vyzel') een multifunctioneel gebouw dat uw business center centraler dan ooit maakt.

Amsterdam, Paleis op de Dam

Herengracht 282
1016 BX Amsterdam

Het kantoor Paleis op de Dam in Amsterdam ligt in een 17e eeuws traditioneel grachtenpand aan de beroemde Herengracht, een van de werelderfgoederen van UNESCO. Het ligt in de buurt van het centraal station, de dam en het Rembrandtplein, dus in het hart van het oude centrum.

Amsterdam, Singel

Singel 540-4
1017 AZ Amsterdam

Het kantoor aan de Singel in Amsterdam ligt in De Geelvinck, een gebouw aan de binnenste gracht van de stad. Het ligt aan het water, aan twee kanten omgeven door water, en in de buurt van de beroemde bloemenmarkt.

Amsterdam, Sloterdijk Station

Orlyplein 85
1043 DS Amsterdam

Het business centre Sloterdijk Station in Amsterdam-West ligt vlakbij de Ringweg A10. In de nabijheid is een groot aantal bedrijven en call centers gevestigd.

Amsterdam, Teleport Towers

Kingsfordweg 151
1043 GR Amsterdam

Amsterdam Sloterdijk Teleport Towers ligt aan de westzijde van Amsterdam in een crèmekleurige wolkenkrabber die vanuit de hele stad is te zien.

Amsterdam, WTC

Zuidplein 36
1077 XV Amsterdam

Het kantoor ligt op de vierde, vijfde en achtste verdieping van het World Trade Centre (WTC) in Amsterdam in een prachtig gebouw met een ongeëvenaarde zakelijke uitstraling.

Apeldoorn, Rietveld

Het Rietveld 55A
7321 CT Apeldoorn

Het Business Center is gesitueerd op Business Park Rietveld en biedt startende bedrijven, maar ook grote ondernemeningen betaalbare kantoorruimte met optimale flexibiliteit en een tal aan faciliteiten voor de moderne flexibele werker.

Arnhem, Park Tower

Nieuwe Stationsstraat 20
6811 KS Arnhem

Het kantoor Park Tower is gevestigd in een zeer markant en zichtbaar gebouw, dat niet centraler had kunnen liggen en perfect is te bereiken.

Breda, Business Park II

Verlengde Poolseweg 16
4818 CL Breda

Het kantoor in Business Park II in Breda ligt in een hoog, opvallend zilverkleurig kantoorgebouw op een zeer gewilde bedrijfslocatie die gedeeld wordt door veel Nederlandse en Belgische bedrijven, voornamelijk actief in het bankwezen, verzekeringen, financiële dienstverlening en managementconsultancy.

Breda, City Centre

Ceresstraat 1
4811 CA Breda

De kantoorruimtes in Breda zijn gevestigd in een modern kantoorgebouw aan de Ceresstraat.

Breda, Claudius Prinsenlaan

Claudius Prinsenlaan 128
4818 CP Breda

Het kantoor aan de Claudius Prinsenlaan in Breda ligt in een heel ruim, imposant gebouw waarbij veel gebruik gemaakt is van glas voor een uitzicht over de open ruimte voor het gebouw.

Breda, De Drie Hoefijzers

Ceresstraat 13
4811 CA Breda

Het business centre is gevestigd in het oude hoofdkantoor van Oranjeboom 'De Drie Hoefijzers'.

Breukelen, Breukelerwaard

De Corridor 5
3621 ZA Breukelen

Het center Breukelerwaard ligt ten noordwesten van Utrecht, in een modern gebouw met uitzicht op groenvoorzieningen dat goed zichtbaar is vanaf de snelweg.

Capelle aan Den IJssel, Braingate

Begane grond en 1ste verdieping
Rivium Boulevard 301
2909 LK Capelle aan Den IJssel

De uitstekende bereikbaarheid is slechts een van de redenen waarom bedrijven zich in Rivium Rotterdam vestigen en in de kantoorruimte in Braingate zit u midden in het commerciële hart van de regio.

Den Haag, Beatrixkwartier

Jan Pietersz. Coenstraat 7
2595 WP Den Haag

Het center ligt naast het Randstad-treinstation voor de nieuwe treinverbinding tussen Den Haag en Rotterdam en Zoetermeer.

Den Haag, Centraal Station

1e en 11e verdieping
Kon. Julianaplein 10
2595 AA Den Haag

Het kantoor bij het centraal station van Den Haag ligt op het 1e en 11e verdieping van een modernistisch gebouw van glas en steen, met uitzicht over de stad.

Den Haag, Haagsche Hof

Parkstraat 83
2514 JG Den Haag

Het kantoor in het centrum van Den Haag ligt in het Haagsche Hof, een bekend groot modern gebouw waarin de stijl van de 19e eeuw gecombineerd wordt met faciliteiten van de 21ste eeuw.

Diemen, Campus Diemen Zuid

Dalsteindreef 141
1112 XJ Diemen

Onze kantoorruimtes op de locatie Campus Diemen Zuid bieden een praktische, efficiënte thuisbasis voor uw bedrijf.

Eindhoven, Brainpoint

Hurksestraat 43
5652 AH Eindhoven

Eindhoven Brainport is een prachtig gebouw met veel marmer en indrukwekkende kantoorruimtes op een locatie die mooi bij de omgeving past.

Eindhoven, Centraal Station

Fellenoord 130
5611 ZB Eindhoven

Het kantoor in het Centraal Station in Eindhoven ligt in een prestigieus gebouw waarbij veelvuldig gebruik gemaakt is van glazen wanden voor uitzicht over het aangelegde landschap rond het gebouw en de stad zelf.

Eindhoven, Flight Forum

Flight Forum 40
5657 DB Eindhoven

Kantoorruimte huren in de buurt van Eindhoven Airport is flexibel en gemakkelijk, want de kantoorruimte in Eindhoven Flight Forum ligt vlakbij.

Eindhoven, Kora at Evoluon

Noord Brabantlaan 1A
5652 LA Eindhoven

If you’re looking to develop an idea into a business, looking to grow a start up, looking to help your business think in new ways, or just looking for great space to work, think and meet, Kora at Evoluon can help.

Eindhoven, Mu

High Tech Campus 10
5656 AE Eindhoven

Lifetec en New Energy zijn booming. Reden voor een bedrijvencentrum met deze thematiek op de innovatie hotspot bij uitstek High Tech Campus Eindhoven (HTCE).

Eindhoven, Twinning

De Zaale 11
5612 AJ Eindhoven

Twinning laat niets te wensen over voor technostarters en is inmiddels een bewezen succesformule voor de lancering van technologische producten, processen en diensten.

Gouda, Goudsepoort

1ste en 4de verdieping
Kampenringweg 45D
2803 PE Gouda

De kantoorruimtes zijn onderdeel van het business centre Goudsepoort, dat gevestigd is in een modern gebouwencomplex bestaande uit vijf vrijstaande torens in Gouda.

Groningen, Martini

Paterswoldseweg 806
9728 BM Groningen

Onze kantoorruimtes in business center Groningen Martini zijn gevestigd in een professioneel, praktisch kantoorgebouw op één van de meest prestigieuze locaties van de regio.

Hilversum, Business Park

Olympia 1A
1213 NS Hilversum

Het Business Center op het bedrijventerrein van Hilversum is gelegen in een toonaangevend complex, met aan de ene kant uitzicht over de stad en aan de andere zijde over het uitgestrekte Smithuyserbos.

Laren, Plein 1945

Plein 1945 27
1251 MA Laren

Het Business Center bevindt zich in het centrum van Laren in het voormalige politiebureau.

Maastricht, City Centre

Stationsplein 8
6221 BT Maastricht

Het kantoor aan het Stationsplein in Maastricht ligt in een inspirerend hoog gebouw met grote ramen om te genieten van het uitzicht over deze internationale stad.

Maastricht, Il Fiore

Avenue Céramique 221
6221 KX Maastricht

Il Fiore is een, zelfs in de moderne Céramique-wijk van Maastricht, opvallend gebouw met een stijlvolle asymmetrische afwerking.

Maastricht, Randwyck

Robert Schumandomein 2
6229 ES Maastricht

Onze kantoorruimte in Maastricht Randwyck is te vinden op de begane grond en de eerste verdieping van een modern kantoorgebouw dat centraal gelegen is in het hart van het bedrijvenpark Randwyck-Noord.

Nijmegen, City Centre

FiftyTwoDegrees
6534 AB Nijmegen

Het kantoor in Nijmegen ligt in FiftyTwoDegrees, een opvallend zwarte toren van 18 verdiepingen met een 'kink’ in de top die in een hoek schuin staat en die bekend staat als een ongeëvenaard bedrijfsadres in het oosten van Nederland.

Rotterdam, Airport

1ste verdieping
Rotterdam Airportplein 22
3045 AP Rotterdam

De kantoorruimtes van Rotterdam Airport, gelegen bij het op twee na grootste vliegveld van Nederland, zijn vooral aantrekkelijk vanwege de bereikbaarheid.

Rotterdam, Brainpark

Lichtenauerlaan 102
3062 ME Rotterdam

Het kantoor in Brainpark in Rotterdam ligt op een van de meest prestigieuze bedrijfsadressen van de stad, op het bekendste bedrijventerrein van Rotterdam.

Rotterdam, City WNA

Begane grond & 4e verdieping
Weena-Zuid 130
3012 NC Rotterdam

De kantoorruimtes van het business centre Weena-Zuid zijn gevestigd in het gunstig gelegen WNA-gebouw, dat gemakkelijk te vinden is in het commerciële hart van deze havenstad.

's-Hertogenbosch, Centraal Station

Stationsplein 91
5211 BM 's-Hertogenbosch

Gelegen op de eerste en vierde verdieping van het imposante Semaphore-gebouw op een plein naast het station genieten het dagkantoor in Den Bosch van een prominente positie in een van de meest belangrijke zakengebieden in het zuiden van Nederland.

Schiphol, Airport Meeting Centre

Havenmeesterweg 27
1118 CB Schiphol

Het kantoor in Schiphol Airport Meeting Centre ligt op de bovenste verdieping van een gebouw van acht verdiepingen dat direct toegankelijk is vanuit de aankomst- en vertrekhallen van de luchthaven.

Schiphol, Avioport

Evert van de Beekstraat 310
1118 CX Schiphol

Het kantoor in Schiphol Airport Avioport ligt op het luchthavencomplex in een groot, grijskleurig gebouw met grote ramen en een warme, overdekte hoofdingang.

Schiphol-Rijk, Het Poortgebouw

Beechavenue 54
1119 PW Schiphol-Rijk

Het kantoor in Schiphol Rijk ligt in een zes verdiepingen tellend wit gebouw op het bedrijventerrein Schiphol-Rijk, net buiten de internationale luchthaven.

Schiphol, The Base

Evert van de Beekstraat 104
1118 CN Schiphol

Onze werkplekken in The Base zijn zo ingericht dat u er nóg productiever kunt werken: ze zijn gevestigd in een ruim, modern gebouw dat midden in een prachtig aangelegde tuin ligt.

Tilburg, Centraal Station

Hart van Brabantlaan
5038 JL Tilburg

Het kantoor in het centraal station in Tilburg ligt in een klassiek elegant gebouw tegenover een van de snelwegen en vormt een prominent adres in de stad.

Utrecht, Business Park

Newtonlaan 115
3584 BH Utrecht

Gelegen in het opvallende Zen-gebouw op het hoogwaardig kantorengebied aan de oostkant van Utrecht, nabij de berekuil.

Utrecht, Centraal Station

Graadt van Roggenweg 328
3531 AH Utrecht

Het kantoor kenmerkt zich door zijn unieke locatie dichtbij het jaarbeursplein.

Utrecht, WTC Papendorp

Papendorpseweg 100
3528 BJ Utrecht

Het World Trade Centre in Utrecht is gevestigd in een gebouw bestaande uit vijf indrukwekkende kantoortorens die via een ondergrondse hoofdingang aan elkaar verbonden zijn.

Vianen, Business Park

Lange Dreef 11
4131 NJ Vianen

De kantoorruimtes van business centre Vianen zitten in het aantrekkelijke kantorenpark La Palissade, ten zuiden van Nieuwegein en Houten.

Zoetermeer, Centraal Station

Begane grond
Louis Braillelaan 80
2719 EK Zoetermeer

Onze kantoorruimte ligt op een eenvoudig bereikbare eersteklas locatie buiten de stad, aan de rand van de Zoetermeerse wijk Rokkeveen.

Zwolle, Business Park

Dokter van Deenweg 13
8025 BP Zwolle

Het Oosterenk Centre ligt in een opvallend, hoekig modern gebouw in een dynamische bedrijvenregio in de buurt van Zwolle die eenvoudig te bereiken is.

Aalsmeer, Business Studio's Aalsmeer

Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Business Studio's Aalsmeer biedt diverse ruimten aan verdeeld in studio’s, kantoren, vergaderruimte en evenementenruimte.

Alkmaar, Business Point Alkmaar

Jan Ligthartstraat 1
1817 MR Alkmaar

Business Point Alkmaar ligt in het Westen van Alkmaar. Deze ligging maakt het mogelijk dat zowel per auto als per openbaar vervoer, bus en trein, deze locatie uitstekend bereikbaar is.

Almere, Radioweg

Radioweg 6
1324 KW Almere

Het Business Center treft u direct langs de A6 en is dan ook perfect bereikbaar. De optimale ligging zorgt voor een snelle verbinding naar de Randstad maar ook naar het noorden van het land.

Almere, Transistorstraat

Transistorstraat 31
1322 CK Almere

Het Business Center is gevestigd in een strak modern pand met een duurzaam karakter. Veel licht en veel ruimte, modern design en bovenal een professionele omgeving met een zakelijke uitstraling.

Alphen aan Den Rijn, Crown Business Center

Leidse Schouw 2
2408 AE Alphen aan Den Rijn

Crown Business Center is een pand waar bedrijven zich verzamelen. Het heeft een zakelijke uitstraling en biedt ruimte aan 425 werkplekken en verschillende vergaderruimten, verspreid over drie etages.

Amersfoort, Stadsring

Stadsring 181
3817 BA Amersfoort

Het Business Center aan de Stadsring biedt een kleurrijke omgeving met inspirerende kantoren voor creatieve mensen. Hier voelt elke ondernemer zich thuis.

Amstelveen, Gondel

Gondel 1
1186 MJ Amstelveen

Wie kent het niet: Het imposante gebouw aan de Beneluxbaan, de Gondel, met een eigen sneltramhalte aan de achterdeur! Bij het Business Center huur je een flexibele kantoorruimte met service en een unieke, luxe uitstraling.

Amstelveen, Stadshart

Rembrandtweg 39
1181 GE Amstelveen

* Opening op 12 oktober *

Stadshart Regus Express in Amstelveen ligt op slechts twee minuten van de A9 en op loopafstand van bus en metro. Ideaal om snel even binnen te lopen en aan de slag te gaan.

Amstelveen, Startbaan

Startbaan 8
1185 XR Amstelveen

Het business center heeft een lichte open receptie, een ruim restaurant met terras, een vergadercentrum met coachruimten en een moderne lounge.

Andelst, Wanraay

Wanraaij 4
6673 DN Andelst

Het Business Center op industrieterrein de Schalm is een oase van rust én bedrijvigheid. Het kantoor ligt in de buurt van Elst en Nijmegen. Je kunt een kantoor huren en gebruik maken van de vergaderruimte, de receptiefaciliteiten en de lounge.

Apeldoorn, het Prins Gebouw

Prins Willem-Alexanderlaan 705
7311 ST Apeldoorn

Het Business Center is gevestigd in het Prins Gebouw, een modern pand aan de rand van het centrum.

Apeldoorn, Hoofdstraat

Hoofdstraat 9
7311 JS Apeldoorn

Het Business Center bevind zich in het hart van Apeldoorn, naast het Centraal Station. Met het openbaar vervoer is deze locatie dan ook perfect bereikbaar. Door het eigen parkeer terrein aan de achterzijde van het pand is dit business point ook met de auto goed bereikbaar.

Arnhem, City

Eusebiusbuitensingel 7-9
6828 HT Arnhem

Midden in het centrum vind je het Business Center. Hier kun je een kantoorruimte huren met een fantastische uitstraling en uitzicht op het park.

Arnhem, Facility Point

Meander 251
6825 MC Arnhem

Op bedrijventerrein IJsseloord 2 ligt dit moderne ruime business center.

Arnhem, Lorentz

IJsselburcht 3
6825 BS Arnhem

Dit moderne business center biedt al meer dan 15 jaar flexibele kantoorruimte. Elk kantoor biedt ruimte aan meerdere werkplekken.

Arnhem, Wassenaarweg

Zuid Poort Arnhem
Wassenaarweg 40
6843 NW Arnhem

Het Business Center ligt in het Oosten van Arnhem. De locatie is zowel per auto als per openbaar vervoer (bus en trein) uitstekend bereikbaar.

Baarn, Baarnsche Dijk

Baarnsche Dijk 4D
3741 LR Baarn

Het Business Center bedient huurders uit het hele land, dit center ligt echt midden in het land! Dit moderne pand is net gerenoveerd en biedt verschillende kantoren met een kleurrijke uitstraling.

Beek, Middelweg

Middelweg 25
6191 NC Beek

Het business center ligt ideaal op Handelsterrein Beekerhoek. Het prima onderhouden en goed geïsoleerde pand is begin jaren ’90 gebouwd.

Berg en Terblijt, Rijksweg

Rijksweg 75
6325 AB Berg en Terblijt

In de jaren ’60 gebouwd als gemeentehuis, tegenwoordig in gebruik als business center met 20 veelal kleinere kantoren (vanaf 16 m²).

Bergen op Zoom, Interium

Zuidzijde Haven 39A
4611 HC Bergen op Zoom

In het havenkwartier van deze historische vestingstad bevindt zich dit monumentale gebouw. Achter de in oude luister herstelde historische buitenzijde bevindt zich een modern en uniek vormgegeven interieur.

Bodegraven, Crown Business Center

Tolnasingel 1
2411 PV Bodegraven

Crown Business Center is een bedrijfsverzamelgebouw op een mooie zichtlocatie langs de A12. In dit ruimtelijke businesscenter zijn, verdeeld over drie verdiepingen en begane grond, ruimten in allerlei soorten en maten te huur.

Capelle aan den IJssel, Canaalstaete

Kanaalweg 33
2903 LR Capelle aan den IJssel

Het Business Center ligt centraal in Capelle aan den IJssel. Deze ligging maakt het mogelijk dat zowel per auto als per openbaar vervoer, deze locatie uitstekend bereikbaar is.

Coevorden, Parallelweg

Parallelweg 45
7741 KA Coevorden

Het Business Center vindt u centraal in Coevorden. Dit business point ligt direct op 10 km van de snelweg (A37) en is dan ook goed bereikbaar.

Den Haag, Johanna Westdijkplein

Johanna Westerdijkplein 107-115
2521 EN Den Haag

Het Business Center ligt aan de rand van het centrum van Den Haag. Deze ligging maakt het mogelijk dat zowel per auto als per openbaar vervoer deze locatie uitstekend bereikbaar is.

Deventer, Keulenstraat

Keulenstraat 6
7418 ET Deventer

Het Business Center vindt u in het zuiden van Deventer. Dit business center ligt direct aan de snelweg (A1) en is dan ook perfect bereikbaar.

Dordrecht, Einsteinstraat

Einsteinstraat 67
3316 GG Dordrecht

Het Business Center vindt u in het zuiden van Dordrecht. De optimale ligging zorgt voor een snelle verbinding met de autosnelwegen (A16).

Ede, Galvanistraat

Galvanistraat 1
6716 AE Ede

In het hart van het Business Center vind je een levendig grand café. De kantoorunits liggen verspreid over de gangen hier omheen.

Eindhoven, Bèta

High Tech Campus 9
5656 AE Eindhoven

Bedrijvencentrum Bèta maakt deel uit van de High Tech Campus Eindhoven (HTCE), dicht op het vuur van innovatie.

Eindhoven, Catalyst

De Lismortel 31
5612 AR Eindhoven

De ligging van Catalyst is perfect, op het Science Park van Technische Universiteit Eindhoven: de ‘place to be’ voor R&D en innovatieve bedrijvigheid.

Eindhoven, De Hurk

Noord Brabantlaan 265
5652 LD Eindhoven

Het business center in Eindhoven ligt aan de rand van De Hurk, direct aan de A2/N2 en er stopt een Philiasbus voor de deur.

Eindhoven, De Ring

Weegschaalstraat 3
5632 CW Eindhoven

Het Business Center vindt u in het noorden van Eindhoven. De optimale ligging zorgt voor een snelle verbinding met de autosnelwegen en het centrum van de stad.

Eindhoven, Gilde

Kanaaldijk-Zuid 19
5611 VA Eindhoven

Het business center ligt op loopafstand van het station, in hartje Eindhoven. Werken op een mooie én zichtbare locatie in de stad.

Emmen, Jules Verneweg

Jules Verneweg 13-17
7821 AD Emmen

Het Business Center vindt u in het centraal in Emmen op het bedrijvenpark Bargermeer III. Dit business point ligt 10 minuten van de snelweg (A37) en is dan ook perfect bereikbaar.

Geleen, Transportlaan

Transportlaan 151
6163 CX Geleen

Een modern, respresentatief en energiezuinig business center in het zich snel ontwikkelende BusinessPark Geleen. In gebruik sinds 2009, ontworpen door architect Jacco Poleij.

Goes, Stationsplein

Stationsplein 9-11
4461 HP Goes

Het Business Center vindt u in het hart van Goes. De optimale ligging zorgt voor een snelle verbinding met de autosnelweg (A58).

Gouda, Zuidelijk Halfrond

Zuidelijk Halfrond 1
2801 DD Gouda

Het Business Center ligt op bedrijfsterrein Gouwe Spoor, 5 minuten rijden vanaf de snelweg A12 (Utrecht/Den Haag).

Haarlem, Crown Business Center

A. Hofmanweg 5
2031 BH Haarlem

Crown Business Center is een fijne plek om uw bedrijf te vestigen. Het heeft kantoorruimten, diverse vergader- en conferentieruimten.

Haarlem, Diakenhuisweg

Diakenhuisweg 39
2033 AP Haarlem

Een modern pand met een frisse kleurrijke uitstraling, perfect gelegen aan de rand van Haarlem. De kantoren zijn direct beschikbaar en kunnen gemeubileerd of alleen gestoffeerd worden opgeleverd.

Heerlen, Avantis

Snellius 1
6422 RM Heerlen

Avantis Business Center in Heerlen is een hypermodern representatief business center. Prachtig gelegen op het eerste grensoverschrijdende Duits-Nederlandse Avantis Science & Business Park in de Maas-Rijn Euregio.

Helmond, Carré

Steenovenweg 5
5708 HN Helmond

Het business center is mooi gelegen in het hart van bedrijvenpark Groot Schooten en heeft een open, ruimtelijke uitstraling.

Hengelo, Campus Business Center

Jan Tinbergenstraat 440
7559 ST Hengelo

Business Center Hengelo vindt u in het noorden van Hengelo. Dit business point ligt direct aan de snelweg (A1 en A35) en is dan ook perfect bereikbaar.

Hilversum, Koninginneweg

Koninginneweg 11
1217 KP Hilversum

De kantoorruimtes in Hilversum zijn gevestigd in een statige villa aan de Koninginneweg, nabij het Mediapark.

Hoofddorp, CBC Schiphol

Planetenweg 5
2132 HN Hoofddorp

Het Business Center heeft verdeeld over vier vloeren een groot aantal kantoorruimten. Dit strakke gebouw met stijlvolle entree en ontvangst ligt op een toplocatie.

Hoofddorp, Tetra

Siriusdreef 17
2132 WT Hoofddorp

Het kantoor in Schiphol Airport Tetra ligt in een ruim gebouw met gemeenschappelijke ruimtes met glazen wanden in het aangelegde Transpolis Business Park.

Hoofddorp, Transpolis

2e verdieping
Polarisavenue 1
2132 JH Hoofddorp

De kantoorruimtes van Transpolis Hoofddorp liggen op een uitstekende locatie, pal naast Schiphol Amsterdam Airport waardoor u direct na aankomst van het vliegveld aan de slag kunt.

Hoogeveen, Donau

Donau 5-22
7908 HA Hoogeveen

Het Business Center vindt u in het zuiden van Hoogeveen. De optimale ligging zorgt voor een snelle verbinding met de autosnelwegen (A25 en A37).

Joure, Albert Einsteinweg

Albert Einsteinweg 4A
8501 XE Joure

Het business center ligt op bedrijvenpark "de Woudfennen".

Leiden, Keypoint

Schipholweg 103
2316 XC Leiden

Keypoint heeft over meerdere verdiepingen een scala aan representatieve kantoorruimten en vergaderzalen.

Leiden, Lammenschans

Pompoenweg 9
2321 DK Leiden

Het Business Center strekt zich uit over drie paviljoens. Deze paviljoens hebben elk hun eigen entree vanuit de ruime parkeergarage.

Maastricht, Wim Duisenbergplantsoen

Wim Duisenbergplantsoen 31
6221 SE Maastricht

Gelegen naast de Kennedybrug te Maastricht is het nieuwbouwproject Parc Céramique gerealiseerd. Het pand maakt onderdeel uit van in totaal drie kantoorgebouwen.

Nieuwegein, KCN Tower

Nevelgaarde 40
3436 ZZ Nieuwegein

Het Business Center is gevestigd op dé perfecte locatie, direct aan de A2 in de KCN Tower. Een groot modern pand met een zakelijke en luxe uitstraling.

Nijmegen, Groenestraat

Groenestraat 294
6531 JC Nijmegen

Het Business Center vindt u centraal in Nijmegen. In de nabijheid treft u het Goffertpark, Universitair Medisch Centrum Sint Radboud en de Radboud universiteit aan.

Nijmegen, Kerkenbos

Kerkenbos 1037
6546 BB Nijmegen

Het Business Center is een ruim opgezet business center gelegen op een modern bedrijvenpark. Eyecatcher is ons inpandige restaurant waar je vanuit de entree zo naar binnenloopt.

Nijmegen, Korenpad

Korenpad 1
6534 AS Nijmegen

Het Business Center biedt kantoren én bedrijfsruimten in één pand. Alle kantoren zijn gemeubileerd, je kunt direct aan de slag.

Nijmegen, Krayenhoff Kazerne

Molenveldlaan 152
6523 RN Nijmegen

Het Business Center is een uniek gebouw: de Krayenhoff Kazerne. Wat nu kantoor is, werd in 1905 gebouwd in neo-renaissance stijl en diende als kazerne.

Nuenen, Pinckart

De Pinckart 54
5674 CC Nuenen

Het business center in Nuenen is gelegen op bedrijventerrein Berkenbosch en kenmerkt zich door een eigentijds karakter en veel openheid.

Rijen, Aeroparc

Ericssonstraat 2
5121 ML Rijen

Aeroparc is een multifunctioneel terrein in het Brabantse Gilze en Rijen dat je de ruimte biedt om te ondernemen.

Rotterdam, Airport

Corkstraat 46
3047 AC Rotterdam

Het Business Center vindt u in het noordwesten van Rotterdam vlak naast Rotterdam-airport. De optimale ligging zorgt voor een snelle verbinding met de autosnelwegen (A13, A20 en A16).

Sliedrecht, Prisma

Prisma 100
3364 DJ Sliedrecht

Het Business Center u in het noorden van Sliedrecht. De optimale ligging zorgt voor een snelle verbinding met de autosnelweg (A15) en het centrum van de stad.

Tilburg, Wilhelminapark

Wilhelminapark 17
5041 EB Tilburg

Het Business Center bevindt zich centraal in Tilburg. Dit Business Point ligt op loop afstand van het Centraal Station en het centrum.

Utrecht, Papendorp

Papendorpseweg 99
3528 BJ Utrecht

Het Business Center biedt flexibele werkplekken en kantoren. De naam van het gebouw, Secoya building, vertelt het verhaal: dit is een kalme, stabiele, robuuste en vooral inspirerende omgeving.

Utrecht, Papendorp

Orteliuslaan 850
3528 BB Utrecht

De locatie in Papendorp is ideaal. Mede door de goede bereikbaarheid, hoogwaardige uitstraling en parkachtige inrichting vormt het dé vestigingslocatie bij uitstek.

Utrecht, Rijnzathe

Rijnzathe 8
3454 PV Utrecht

Het Business Centers staat in Utrecht, in De Meern ten westen van de stad Utrecht. De bedrijvigheid in dit deel van Utrecht is groot.

Utrecht, Winthontlaan

Winthontlaan 200
3526 KV Utrecht

In ons business Center aan de Winthontlaan in Utrecht bieden wij naast gestoffeerde kantoorkamers ook verschillende flexwerk oplossing aan zoals virtueel kantoor en service kantoor.

Valkenswaard, Delta

Kerkhofstraat 21
5554 HG Valkenswaard

Een modern en kleurrijk business center in het centrum van Valkenswaard. Het bruist hier van de activiteiten, juist voor én door ondernemers.

Venlo, Loxodrome

Kaldenkerkerweg 28
5915 AD Venlo

Loxodrome is een prachtig kantoorpand in Venlo met een industrieel karakter, op slechts enkele autominuten van de A73.

Venlo, Sablones

Kaldenkerkerweg 20
5913 AE Venlo

Sablones in Venlo is een laagdrempelig kantoorverzamelgebouw. Te huur vanaf 22 m² tegen een transparant tarief.

Vlissingen, Industrieweg

Industrieweg 3
4382 NA Vlissingen

Het Business Center vindt u in het Oosten van Vlissingen. De optimale ligging zorgt voor een snelle verbinding met de autosnelweg (A58).

Heerlen, Hoensbroek

Economiestraat 39
6433 KC Heerlen

Het business center ligt perfect op bedrijventerrein De Koumen op slechts 2 autominuten van de stadsautobaan Heerlen (A76) en vlakbij NS Station Hoensbroek.

Venlo, Blerick

Rudolf Dieselweg 34
5928 RA Venlo

BC Blerick is een kleinschalig en laagdrempelig business center met 9 ‘basic’ kantoren. Kantoorruimte te huur vanaf 20 m² tegen een uiterst faire prijs.