Kantoorruimte huren: Gelderland

Apeldoorn, Rietveld

Het Rietveld 55A
7321 CT Apeldoorn

Het Business Center is gesitueerd op Business Park Rietveld en biedt startende bedrijven, maar ook grote ondernemeningen betaalbare kantoorruimte met optimale flexibiliteit en een tal aan faciliteiten voor de moderne flexibele werker.

Arnhem, Park Tower

Nieuwe Stationsstraat 20
6811 KS Arnhem

Het kantoor Park Tower is gevestigd in een zeer markant en zichtbaar gebouw, dat niet centraler had kunnen liggen en perfect is te bereiken.

Nijmegen, City Centre

FiftyTwoDegrees
6534 AB Nijmegen

Het kantoor in Nijmegen ligt in FiftyTwoDegrees, een opvallend zwarte toren van 18 verdiepingen met een 'kink’ in de top die in een hoek schuin staat en die bekend staat als een ongeëvenaard bedrijfsadres in het oosten van Nederland.

Andelst, Wanraay

Wanraaij 4
6673 DN Andelst

Het Business Center op industrieterrein de Schalm is een oase van rust én bedrijvigheid. Het kantoor ligt in de buurt van Elst en Nijmegen. Je kunt een kantoor huren en gebruik maken van de vergaderruimte, de receptiefaciliteiten en de lounge.

Apeldoorn, het Prins Gebouw

Prins Willem-Alexanderlaan 705
7311 ST Apeldoorn

Het Business Center is gevestigd in het Prins Gebouw, een modern pand aan de rand van het centrum.

Apeldoorn, Hoofdstraat

Hoofdstraat 9
7311 JS Apeldoorn

Het Business Center bevind zich in het hart van Apeldoorn, naast het Centraal Station. Met het openbaar vervoer is deze locatie dan ook perfect bereikbaar. Door het eigen parkeer terrein aan de achterzijde van het pand is dit business point ook met de auto goed bereikbaar.

Arnhem, City

Eusebiusbuitensingel 7-9
6828 HT Arnhem

Midden in het centrum vind je het Business Center. Hier kun je een kantoorruimte huren met een fantastische uitstraling en uitzicht op het park.

Arnhem, Facility Point

Meander 251
6825 MC Arnhem

Op bedrijventerrein IJsseloord 2 ligt dit moderne ruime business center.

Arnhem, Lorentz

IJsselburcht 3
6825 BS Arnhem

Dit moderne business center biedt al meer dan 15 jaar flexibele kantoorruimte. Elk kantoor biedt ruimte aan meerdere werkplekken.

Arnhem, Wassenaarweg

Zuid Poort Arnhem
Wassenaarweg 40
6843 NW Arnhem

Het Business Center ligt in het Oosten van Arnhem. De locatie is zowel per auto als per openbaar vervoer (bus en trein) uitstekend bereikbaar.

Ede, Galvanistraat

Galvanistraat 1
6716 AE Ede

In het hart van het Business Center vind je een levendig grand café. De kantoorunits liggen verspreid over de gangen hier omheen.

Nijmegen, Groenestraat

Groenestraat 294
6531 JC Nijmegen

Het Business Center vindt u centraal in Nijmegen. In de nabijheid treft u het Goffertpark, Universitair Medisch Centrum Sint Radboud en de Radboud universiteit aan.

Nijmegen, Kerkenbos

Kerkenbos 1037
6546 BB Nijmegen

Het Business Center is een ruim opgezet business center gelegen op een modern bedrijvenpark. Eyecatcher is ons inpandige restaurant waar je vanuit de entree zo naar binnenloopt.

Nijmegen, Korenpad

Korenpad 1
6534 AS Nijmegen

Het Business Center biedt kantoren én bedrijfsruimten in één pand. Alle kantoren zijn gemeubileerd, je kunt direct aan de slag.

Nijmegen, Krayenhoff Kazerne

Molenveldlaan 152
6523 RN Nijmegen

Het Business Center is een uniek gebouw: de Krayenhoff Kazerne. Wat nu kantoor is, werd in 1905 gebouwd in neo-renaissance stijl en diende als kazerne.