het Prins Gebouw

Apeldoorn, het Prins Gebouw
  • NL-apeldoorn-willem-alexanderlaan-1-exterieur.jpg
  • NL-apeldoorn-willem-alexanderlaan-2-vergaderruimte.jpg
  • NL-apeldoorn-willem-alexanderlaan-3-vergaderruimte.jpg
Prins Willem-Alexanderlaan 705
7311 ST Apeldoorn

Het Business Center is gevestigd in het Prins Gebouw, een modern pand aan de rand van het centrum.

Gratis parkeren rondom het pand
Vergaderzalen en coachruimten
Gemeubileerde en ongemeubileerde kantoren
Flexplekken en deelkantoren
Coffee corner
24/7 toegang
Beveiliging
Rolstoeltoegankelijk
Virtuele kantoren en telefoonbeantwoordservice
Centrum locatie

Het Business Center is gevestigd in het Prins Gebouw, een modern pand aan de rand van het centrum. Het drukke kruispunt voor de deur is de verbinding met het stadscentrum en de toegangswegen; hier is het Prins Gebouw duidelijk zichtbaar, een pand met uitstraling! De indeling van dit gebouw is perfect voor kleine bedrijven met ambitie. Er zijn meerdere kleinere vleugels die je bedrijf een eigen karakter geven, maar waar je wel kunt profiteren van de services van het business center. Groeien kan altijd!

Je kantoorruimte kan gemeubileerd worden, maar je kunt je kantoor ook helemaal zelf inrichten. Je vult je kantoor in Apeldoorn aan met extra services zoals internet, telefonie, antwoordservice, kies waar jouw bedrijf behoefte aan heeft.

Je kunt al flexibel huren in Apeldoorn vanaf € 125 per maand, een eigen kantoor huur je vanaf € 400 per maand.

Op de Veluwe omringd door groen ligt een stad met koninklijke allure: Apeldoorn. Deze Gelderse plaats biedt niet alleen groen en cultuur, maar is ook een bloeiende ondernemende stad, die een verbinding vormt tussen het drukke westen en het rustige oosten van het land.

Het Business Center staat aan de rand van het stadscentrum van Apeldoorn tegenover Centraal Beheer en naast Univé. Op slechts 5 minuten lopen vind je talloze leuke winkels en restaurants in het bruisende stadscentrum van Apeldoorn. De snelwegen A1 en A50 zijn eenvoudig te bereiken, de bus stopt in de straat. Je loopt in 10 minuten naar het centraal station. Een rustige locatie aan de rand van het centrum, perfect voor ondernemend Apeldoorn.