Lorentz

Arnhem, Lorentz
  • NL-arnhem-lorentz-1-exterieur.jpg
  • NL-arnhem-lorentz-2-vergaderruimte.jpg
  • NL-arnhem-lorentz-3-restaurant.jpg
IJsselburcht 3
6825 BS Arnhem

Dit moderne business center biedt al meer dan 15 jaar flexibele kantoorruimte. Elk kantoor biedt ruimte aan meerdere werkplekken.

Gratis parkeren op eigen terrein
Restaurant en terras met gratis WiFi
Vergaderzalen
Gemeubileerde en ongemeubileerde kantoren
Flexplekken en deelkantoor
24/7 toegang
Beveiliging en videobewaking
Rolstoeltoegankelijk
Virtuele kantoren en telefoonbeantwoordservice
Snelweg locatie
Stomerijservice
Laadpunt electrische auto’s

Dit moderne business center biedt al meer dan 15 jaar flexibele kantoorruimte. Het grand café is het hart van de zaak, hier kun je lunchen, flexwerken, of gewoon aanschuiven voor een lekkere kop koffie.

Elk kantoor biedt ruimte aan meerdere werkplekken. Je kunt je eigen serviceniveau instellen. Alleen een gestoffeerde ruimte, of een volledig ingericht kantoor, ons systeem is transparant, je huurt alleen wat je nodig hebt.

Je huurt al een kantoor voor 2 personen in hetBusiness Center vanaf € 300 per maand. Een flexplek is beschikbaar voor € 125 per maand.

Het Business Center ligt op het bedrijventerrein IJsselburcht, op 500 meter afstand van het Velperbroekcircuit. Via dit plein bereik je gemakkelijk de snelwegen naar Nijmegen, Utrecht, Apeldoorn en Oberhausen. Voor de deur stopt de bus. Boodschappen doen kan om de hoek in winkelcentrum Presikhaaf.

Leuk om te weten, diverse opleidingen zijn hier in de buurt gevestigd. De campus van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen met de gebouwen voor economie en techniek en ook de Internationale Agrarische Hogeschool Larenstein zijn op loopafstand.