Galvanistraat

Ede, Galvanistraat
  • NL-ede-galvanistraat-1-exterieur.jpg
  • NL-ede-galvanistraat-2-flexplek.jpg
  • NL-ede-galvanistraat-3-flexplek.jpg
  • NL-ede-galvanistraat-4-flexplek.jpg
  • NL-ede-galvanistraat-5-terras.jpg
Galvanistraat 1
6716 AE Ede

In het hart van het Business Center vind je een levendig grand café. De kantoorunits liggen verspreid over de gangen hier omheen.

Gratis parkeren rondom het pand
Restaurant en terras met gratis WiFi
Vergaderzalen en coachruimten
Gemeubileerde en ongemeubileerde kantoren
Flexplekken en deelkantoren
24/7 toegang
Beveiliging
Rolstoeltoegankelijk
Virtuele kantoren en telefoonbeantwoordservice
Fitness

In Business Center huur je een kantoor op maat. Je kantoorruimte kan gemeubileerd worden, maar je kunt je kantoor ook helemaal zelf inrichten. Je vult je kantoor aan met extra services zoals internet, telefonie, antwoordservice, kies waar jouw bedrijf behoefte aan heeft. Een transparante oplossing.

In het hart van het Business Center vind je een levendig grand café. De kantoorunits liggen verspreid over de gangen hier omheen. Je treft hier een prettige zakelijke sfeer, met voldoende ruimte voor jouw bedrijf. Alle huurders hebben gratis toegang tot de fitness ruimte. Een kantoorruimte huren bij het Business Center betekent dus hard werken na het werk!

Je huurt al een kantoorruimte voor 2 personen in Ede vanaf € 455. Een flexplek met onbeperkte toegang tijdens kantooruren heb je al voor € 125 per maand.

Vlakbij de A12 en de A30 ligt het Business Center. De ideale locatie voor ondernemers uit de Gelderse Vallei, maar ook prima aan te rijden vanuit Utrecht en Arnhem. Ede is een middelgrote stad aan de Veluwe, een schitterend gebied, voor ondernemers de moeite waard.

Het Business Center grenst aan het nieuwe Bedrijventerrein A12 (BTA12).