Kerkenbos

Nijmegen, Kerkenbos
  • NL-nijmegen-kerkenbos-1-exterieur.jpg
  • NL-nijmegen-kerkenbos-2-exterieur.jpg
  • NL-nijmegen-kerkenbos-3-kantoorruimte.jpg
  • NL-nijmegen-kerkenbos-4-restaurant.jpg
Kerkenbos 1037
6546 BB Nijmegen

Het Business Center is een ruim opgezet business center gelegen op een modern bedrijvenpark. Eyecatcher is ons inpandige restaurant waar je vanuit de entree zo naar binnenloopt.

Gratis parkeren rondom het pand
Restaurant met terras voor lunch en lekkere koffie met gratis WiFi
Vergaderzalen en coachruimten
Gemeubileerde en ongemeubileerde kantoren
Flexplekken en deelkantoren
24/7 toegang
Virtuele kantoren en telefoonbeantwoordservice
Uitstekende locatie op rustig bedrijventerrein

Het Business Center is een ruim opgezet business center gelegen op een modern bedrijvenpark. Eyecatcher is ons inpandige restaurant waar je vanuit de entree zo naar binnenloopt. Hier vind je bedrijvigheid, een prettige sfeer en bovendien lekkere koffie! Onze receptioniste ontvangt je bezoekers, regelt alle praktische zaken en zorgt dat iedereen hier optimaal kan werken.

De kantoren kunnen gemeubileerd worden, maar je kunt je kantoor ook helemaal zelf inrichten. Alle extra services zijn toe te voegen, zoals internet, telefonie, antwoordservice; kies waar jouw bedrijf behoefte aan heeft. Verder kun je bij ons terecht voor een vergaderzaal of coachruimte, met koffie/thee/lunch, per uur te boeken. Vergaderzalen huur je via ons 24/7 online boeking systeem zodat je direct kunt zien of jouw vergaderzaal beschikbaar is.

In het restaurant op de begane grond (mét terras voor de mooie dagen) kun je koffie drinken, aanschuiven voor het lunchbuffet of je kunt onze cateraar Ton van Hees vragen om een bedrijfsborrel voor je te organiseren. Regelmatig organiseren we hier netwerkbijeenkomsten, waarbij ook de huurders van harte welkom zijn.

Een flexplek begint bij € 125 per maand, een eigen kantoor voor één persoon huur je vanaf € 190 per maand.

Het Business Center ligt op bedrijventerrein Kerkenbos aan de westkant van Nijmegen. Dit rustige en ruime bedrijventerrein grenst enerzijds aan een groene woonwijk en aan de andere kant ligt de Wijchenseweg, waarover je in korte tijd de A73 bereikt. Stadscentrum en snelweg zijn goed en snel bereikbaar. Je kunt gratis parkeren bij het center. Nijmegen is een prachtige van oorsprong romeinse stad. Wist je dat er in 2005 het 2000-jarig bestaan is gevierd? De moeite waard om eens een kijkje te komen nemen!