Korenpad

Nijmegen, Korenpad
  • NL-nijmegen-korenpad-1-exterieur.jpg
  • NL-nijmegen-korenpad-2-vergaderruimte.jpg
Korenpad 1
6534 AS Nijmegen

Het Business Center biedt kantoren én bedrijfsruimten in één pand. Alle kantoren zijn gemeubileerd, je kunt direct aan de slag.

Gratis parkeren rondom het pand
Vergaderzalen voor intern gebruik
Gemeubileerde kantoren
Lounge en koffieruimte
Deelkantoren 24/7 toegang
Beveiliging en infrarood camera registratie
Telefoonbeantwoordservice
Bedrijvenpark onderdeel van een stedelijke omgeving
Keuken met apparatuur beschikbaar voor de huurders
Bedrijfshallen met extra toegang via laaddeur

 

Het Business Center biedt kantoren én bedrijfsruimten in één pand. Alle kantoren zijn gemeubileerd, je kunt direct aan de slag. In de gezamenlijke entree kun je terecht voor een kop koffie, er is ook een keuken met professionele apparatuur die ter beschikking staat voor alle huurders.

Flexibele contracten en service op maat in een kleinschalig business center op een bedrijventerrein met internationale allure. De ideale mix voor iedereen die een goed bereikbaar kantoor wil huren.

In deze locatie in Nijmegen is kantoorruimte inclusief service en energie te huur voor 2 personen vanaf € 340 per maand.

Het Business Center ligt in de wijk Goffert op bedrijventerrein Winkelsteeg, vlak bij grote werkgevers zoals NXP, kantoorgebouw FiftyTwoDegrees en maatschappelijke instellingen als CWZ, GGZ, de Pompekliniek en Breed. Naast de locatie bouwt Heinz op dit moment haar nieuwe ‘Heinz Innovation Centre’. Dat geeft volop bedrijvigheid in de omgeving!

Het stadscentrum van Nijmegen bereik je met de auto in 10 minuten, net als de oprit naar de A73. De bus stopt bij het ziekenhuis.