Kantoorruimte huren: Limburg

Maastricht, City Centre

Stationsplein 8
6221 BT Maastricht

Het kantoor aan het Stationsplein in Maastricht ligt in een inspirerend hoog gebouw met grote ramen om te genieten van het uitzicht over deze internationale stad.

Maastricht, Il Fiore

Avenue Céramique 221
6221 KX Maastricht

Il Fiore is een, zelfs in de moderne Céramique-wijk van Maastricht, opvallend gebouw met een stijlvolle asymmetrische afwerking.

Maastricht, Randwyck

Robert Schumandomein 2
6229 ES Maastricht

Onze kantoorruimte in Maastricht Randwyck is te vinden op de begane grond en de eerste verdieping van een modern kantoorgebouw dat centraal gelegen is in het hart van het bedrijvenpark Randwyck-Noord.

Beek, Middelweg

Middelweg 25
6191 NC Beek

Het business center ligt ideaal op Handelsterrein Beekerhoek. Het prima onderhouden en goed geïsoleerde pand is begin jaren ’90 gebouwd.

Berg en Terblijt, Rijksweg

Rijksweg 75
6325 AB Berg en Terblijt

In de jaren ’60 gebouwd als gemeentehuis, tegenwoordig in gebruik als business center met 20 veelal kleinere kantoren (vanaf 16 m²).

Geleen, Transportlaan

Transportlaan 151
6163 CX Geleen

Een modern, respresentatief en energiezuinig business center in het zich snel ontwikkelende BusinessPark Geleen. In gebruik sinds 2009, ontworpen door architect Jacco Poleij.

Heerlen, Avantis

Snellius 1
6422 RM Heerlen

Avantis Business Center in Heerlen is een hypermodern representatief business center. Prachtig gelegen op het eerste grensoverschrijdende Duits-Nederlandse Avantis Science & Business Park in de Maas-Rijn Euregio.

Maastricht, Wim Duisenbergplantsoen

Wim Duisenbergplantsoen 31
6221 SE Maastricht

Gelegen naast de Kennedybrug te Maastricht is het nieuwbouwproject Parc Céramique gerealiseerd. Het pand maakt onderdeel uit van in totaal drie kantoorgebouwen.

Venlo, Loxodrome

Kaldenkerkerweg 28
5915 AD Venlo

Loxodrome is een prachtig kantoorpand in Venlo met een industrieel karakter, op slechts enkele autominuten van de A73.

Venlo, Sablones

Kaldenkerkerweg 20
5913 AE Venlo

Sablones in Venlo is een laagdrempelig kantoorverzamelgebouw. Te huur vanaf 22 m² tegen een transparant tarief.

Heerlen, Hoensbroek

Economiestraat 39
6433 KC Heerlen

Het business center ligt perfect op bedrijventerrein De Koumen op slechts 2 autominuten van de stadsautobaan Heerlen (A76) en vlakbij NS Station Hoensbroek.

Venlo, Blerick

Rudolf Dieselweg 34
5928 RA Venlo

BC Blerick is een kleinschalig en laagdrempelig business center met 9 ‘basic’ kantoren. Kantoorruimte te huur vanaf 20 m² tegen een uiterst faire prijs.