Kantoorruimte huren: Noord-Brabant

Breda, Business Park II

Verlengde Poolseweg 16
4818 CL Breda

Het kantoor in Business Park II in Breda ligt in een hoog, opvallend zilverkleurig kantoorgebouw op een zeer gewilde bedrijfslocatie die gedeeld wordt door veel Nederlandse en Belgische bedrijven, voornamelijk actief in het bankwezen, verzekeringen, financiële dienstverlening en managementconsultancy.

Breda, City Centre

Ceresstraat 1
4811 CA Breda

De kantoorruimtes in Breda zijn gevestigd in een modern kantoorgebouw aan de Ceresstraat.

Breda, Claudius Prinsenlaan

Claudius Prinsenlaan 128
4818 CP Breda

Het kantoor aan de Claudius Prinsenlaan in Breda ligt in een heel ruim, imposant gebouw waarbij veel gebruik gemaakt is van glas voor een uitzicht over de open ruimte voor het gebouw.

Breda, De Drie Hoefijzers

Ceresstraat 13
4811 CA Breda

Het business centre is gevestigd in het oude hoofdkantoor van Oranjeboom 'De Drie Hoefijzers'.

Eindhoven, Brainpoint

Hurksestraat 43
5652 AH Eindhoven

Eindhoven Brainport is een prachtig gebouw met veel marmer en indrukwekkende kantoorruimtes op een locatie die mooi bij de omgeving past.

Eindhoven, Centraal Station

Fellenoord 130
5611 ZB Eindhoven

Het kantoor in het Centraal Station in Eindhoven ligt in een prestigieus gebouw waarbij veelvuldig gebruik gemaakt is van glazen wanden voor uitzicht over het aangelegde landschap rond het gebouw en de stad zelf.

Eindhoven, Flight Forum

Flight Forum 40
5657 DB Eindhoven

Kantoorruimte huren in de buurt van Eindhoven Airport is flexibel en gemakkelijk, want de kantoorruimte in Eindhoven Flight Forum ligt vlakbij.

Eindhoven, Kora at Evoluon

Noord Brabantlaan 1A
5652 LA Eindhoven

If you’re looking to develop an idea into a business, looking to grow a start up, looking to help your business think in new ways, or just looking for great space to work, think and meet, Kora at Evoluon can help.

Eindhoven, Mu

High Tech Campus 10
5656 AE Eindhoven

Lifetec en New Energy zijn booming. Reden voor een bedrijvencentrum met deze thematiek op de innovatie hotspot bij uitstek High Tech Campus Eindhoven (HTCE).

Eindhoven, Twinning

De Zaale 11
5612 AJ Eindhoven

Twinning laat niets te wensen over voor technostarters en is inmiddels een bewezen succesformule voor de lancering van technologische producten, processen en diensten.

's-Hertogenbosch, Centraal Station

Stationsplein 91
5211 BM 's-Hertogenbosch

Gelegen op de eerste en vierde verdieping van het imposante Semaphore-gebouw op een plein naast het station genieten het dagkantoor in Den Bosch van een prominente positie in een van de meest belangrijke zakengebieden in het zuiden van Nederland.

Tilburg, Centraal Station

Hart van Brabantlaan
5038 JL Tilburg

Het kantoor in het centraal station in Tilburg ligt in een klassiek elegant gebouw tegenover een van de snelwegen en vormt een prominent adres in de stad.

Bergen op Zoom, Interium

Zuidzijde Haven 39A
4611 HC Bergen op Zoom

In het havenkwartier van deze historische vestingstad bevindt zich dit monumentale gebouw. Achter de in oude luister herstelde historische buitenzijde bevindt zich een modern en uniek vormgegeven interieur.

Eindhoven, Bèta

High Tech Campus 9
5656 AE Eindhoven

Bedrijvencentrum Bèta maakt deel uit van de High Tech Campus Eindhoven (HTCE), dicht op het vuur van innovatie.

Eindhoven, Catalyst

De Lismortel 31
5612 AR Eindhoven

De ligging van Catalyst is perfect, op het Science Park van Technische Universiteit Eindhoven: de ‘place to be’ voor R&D en innovatieve bedrijvigheid.

Eindhoven, De Hurk

Noord Brabantlaan 265
5652 LD Eindhoven

Het business center in Eindhoven ligt aan de rand van De Hurk, direct aan de A2/N2 en er stopt een Philiasbus voor de deur.

Eindhoven, De Ring

Weegschaalstraat 3
5632 CW Eindhoven

Het Business Center vindt u in het noorden van Eindhoven. De optimale ligging zorgt voor een snelle verbinding met de autosnelwegen en het centrum van de stad.

Eindhoven, Gilde

Kanaaldijk-Zuid 19
5611 VA Eindhoven

Het business center ligt op loopafstand van het station, in hartje Eindhoven. Werken op een mooie én zichtbare locatie in de stad.

Helmond, Carré

Steenovenweg 5
5708 HN Helmond

Het business center is mooi gelegen in het hart van bedrijvenpark Groot Schooten en heeft een open, ruimtelijke uitstraling.

Nuenen, Pinckart

De Pinckart 54
5674 CC Nuenen

Het business center in Nuenen is gelegen op bedrijventerrein Berkenbosch en kenmerkt zich door een eigentijds karakter en veel openheid.

Rijen, Aeroparc

Ericssonstraat 2
5121 ML Rijen

Aeroparc is een multifunctioneel terrein in het Brabantse Gilze en Rijen dat je de ruimte biedt om te ondernemen.

Tilburg, Wilhelminapark

Wilhelminapark 17
5041 EB Tilburg

Het Business Center bevindt zich centraal in Tilburg. Dit Business Point ligt op loop afstand van het Centraal Station en het centrum.

Valkenswaard, Delta

Kerkhofstraat 21
5554 HG Valkenswaard

Een modern en kleurrijk business center in het centrum van Valkenswaard. Het bruist hier van de activiteiten, juist voor én door ondernemers.