Kantoorruimte huren: Eindhoven

Eindhoven, Brainpoint

Hurksestraat 43
5652 AH Eindhoven

Eindhoven Brainport is een prachtig gebouw met veel marmer en indrukwekkende kantoorruimtes op een locatie die mooi bij de omgeving past.

Eindhoven, Centraal Station

Fellenoord 130
5611 ZB Eindhoven

Het kantoor in het Centraal Station in Eindhoven ligt in een prestigieus gebouw waarbij veelvuldig gebruik gemaakt is van glazen wanden voor uitzicht over het aangelegde landschap rond het gebouw en de stad zelf.

Eindhoven, Flight Forum

Flight Forum 40
5657 DB Eindhoven

Kantoorruimte huren in de buurt van Eindhoven Airport is flexibel en gemakkelijk, want de kantoorruimte in Eindhoven Flight Forum ligt vlakbij.

Eindhoven, Kora at Evoluon

Noord Brabantlaan 1A
5652 LA Eindhoven

If you’re looking to develop an idea into a business, looking to grow a start up, looking to help your business think in new ways, or just looking for great space to work, think and meet, Kora at Evoluon can help.

Eindhoven, Mu

High Tech Campus 10
5656 AE Eindhoven

Lifetec en New Energy zijn booming. Reden voor een bedrijvencentrum met deze thematiek op de innovatie hotspot bij uitstek High Tech Campus Eindhoven (HTCE).

Eindhoven, Twinning

De Zaale 11
5612 AJ Eindhoven

Twinning laat niets te wensen over voor technostarters en is inmiddels een bewezen succesformule voor de lancering van technologische producten, processen en diensten.

Eindhoven, Bèta

High Tech Campus 9
5656 AE Eindhoven

Bedrijvencentrum Bèta maakt deel uit van de High Tech Campus Eindhoven (HTCE), dicht op het vuur van innovatie.

Eindhoven, Catalyst

De Lismortel 31
5612 AR Eindhoven

De ligging van Catalyst is perfect, op het Science Park van Technische Universiteit Eindhoven: de ‘place to be’ voor R&D en innovatieve bedrijvigheid.

Eindhoven, De Hurk

Noord Brabantlaan 265
5652 LD Eindhoven

Het business center in Eindhoven ligt aan de rand van De Hurk, direct aan de A2/N2 en er stopt een Philiasbus voor de deur.

Eindhoven, De Ring

Weegschaalstraat 3
5632 CW Eindhoven

Het Business Center vindt u in het noorden van Eindhoven. De optimale ligging zorgt voor een snelle verbinding met de autosnelwegen en het centrum van de stad.

Eindhoven, Gilde

Kanaaldijk-Zuid 19
5611 VA Eindhoven

Het business center ligt op loopafstand van het station, in hartje Eindhoven. Werken op een mooie én zichtbare locatie in de stad.