Kantoorruimte huren: Noord-Holland

Amsterdam, Amstel

Joop Geesinkweg 901
1114 AB Amsterdam

Het dagkantoor in Amstel in Amsterdam ligt in een imposant grijs stenen kantoorgebouw omgeven door bomen op het Amstel Business Park aan de zuidas.

Amsterdam, Amsterdam Arena

Hoogoorddreef
1101 BA Amsterdam

Het dagkantoor in de Amsterdam Arena is het supermoderne, witte Afrikagebouw in het Atlas-complex, een bedrijvenpark in het hart van de commerciële wijk Amsterdam zuidoost.

Amsterdam, Amsterdamse Bos

De Cuserstraat 93
1081 CN Amsterdam

Het moderne business centre ligt aan De Cuserstraat en in een klein, exclusief business park. Het opvallende business centre biedt ruime kantoren in een aangename omgeving. Het moderne gebouw heeft een prominente locatie op een hoek en is zeer bereikbaar, onder andere door de aanwezigheid van belangrijke busroutes naar het centrum van Amsterdam, Amstelveen en naar luchthaven Schiphol.

Amsterdam, Atrium

Strawinskylaan 3051
1077 ZX Amsterdam

Het kantoor in het Atrium Centre in Amsterdam ligt in een modern gebouw met glazen muur midden in hét zakendistrict van Amsterdam. Gelegen naast het World Trade Centre (WTC) is dit een van de meest gewilde bedrijfsadressen in Amsterdam.

Amsterdam, De Vijzel

Vijzelstraat 20
1017 HK Amsterdam

Als u in een spectaculaire stad als Amsterdam werkt dan wilt u dat vast vanuit het centrum doen. Omringd door de beroemde grachten en de prachtige architectuur van de hoofdstad, is Amsterdam De Vijzel ('The Vyzel') een multifunctioneel gebouw dat uw business center centraler dan ooit maakt.

Amsterdam, Paleis op de Dam

Herengracht 282
1016 BX Amsterdam

Het kantoor Paleis op de Dam in Amsterdam ligt in een 17e eeuws traditioneel grachtenpand aan de beroemde Herengracht, een van de werelderfgoederen van UNESCO. Het ligt in de buurt van het centraal station, de dam en het Rembrandtplein, dus in het hart van het oude centrum.

Amsterdam, Singel

Singel 540-4
1017 AZ Amsterdam

Het kantoor aan de Singel in Amsterdam ligt in De Geelvinck, een gebouw aan de binnenste gracht van de stad. Het ligt aan het water, aan twee kanten omgeven door water, en in de buurt van de beroemde bloemenmarkt.

Amsterdam, Sloterdijk Station

Orlyplein 85
1043 DS Amsterdam

Het business centre Sloterdijk Station in Amsterdam-West ligt vlakbij de Ringweg A10. In de nabijheid is een groot aantal bedrijven en call centers gevestigd.

Amsterdam, Teleport Towers

Kingsfordweg 151
1043 GR Amsterdam

Amsterdam Sloterdijk Teleport Towers ligt aan de westzijde van Amsterdam in een crèmekleurige wolkenkrabber die vanuit de hele stad is te zien.

Amsterdam, WTC

Zuidplein 36
1077 XV Amsterdam

Het kantoor ligt op de vierde, vijfde en achtste verdieping van het World Trade Centre (WTC) in Amsterdam in een prachtig gebouw met een ongeëvenaarde zakelijke uitstraling.

Diemen, Campus Diemen Zuid

Dalsteindreef 141
1112 XJ Diemen

Onze kantoorruimtes op de locatie Campus Diemen Zuid bieden een praktische, efficiënte thuisbasis voor uw bedrijf.

Hilversum, Business Park

Olympia 1A
1213 NS Hilversum

Het Business Center op het bedrijventerrein van Hilversum is gelegen in een toonaangevend complex, met aan de ene kant uitzicht over de stad en aan de andere zijde over het uitgestrekte Smithuyserbos.

Laren, Plein 1945

Plein 1945 27
1251 MA Laren

Het Business Center bevindt zich in het centrum van Laren in het voormalige politiebureau.

Schiphol, Airport Meeting Centre

Havenmeesterweg 27
1118 CB Schiphol

Het kantoor in Schiphol Airport Meeting Centre ligt op de bovenste verdieping van een gebouw van acht verdiepingen dat direct toegankelijk is vanuit de aankomst- en vertrekhallen van de luchthaven.

Schiphol, Avioport

Evert van de Beekstraat 310
1118 CX Schiphol

Het kantoor in Schiphol Airport Avioport ligt op het luchthavencomplex in een groot, grijskleurig gebouw met grote ramen en een warme, overdekte hoofdingang.

Schiphol-Rijk, Het Poortgebouw

Beechavenue 54
1119 PW Schiphol-Rijk

Het kantoor in Schiphol Rijk ligt in een zes verdiepingen tellend wit gebouw op het bedrijventerrein Schiphol-Rijk, net buiten de internationale luchthaven.

Schiphol, The Base

Evert van de Beekstraat 104
1118 CN Schiphol

Onze werkplekken in The Base zijn zo ingericht dat u er nóg productiever kunt werken: ze zijn gevestigd in een ruim, modern gebouw dat midden in een prachtig aangelegde tuin ligt.

Aalsmeer, Business Studio's Aalsmeer

Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Business Studio's Aalsmeer biedt diverse ruimten aan verdeeld in studio’s, kantoren, vergaderruimte en evenementenruimte.

Alkmaar, Business Point Alkmaar

Jan Ligthartstraat 1
1817 MR Alkmaar

Business Point Alkmaar ligt in het Westen van Alkmaar. Deze ligging maakt het mogelijk dat zowel per auto als per openbaar vervoer, bus en trein, deze locatie uitstekend bereikbaar is.

Amstelveen, Gondel

Gondel 1
1186 MJ Amstelveen

Wie kent het niet: Het imposante gebouw aan de Beneluxbaan, de Gondel, met een eigen sneltramhalte aan de achterdeur! Bij het Business Center huur je een flexibele kantoorruimte met service en een unieke, luxe uitstraling.

Amstelveen, Stadshart

Rembrandtweg 39
1181 GE Amstelveen

* Opening op 12 oktober *

Stadshart Regus Express in Amstelveen ligt op slechts twee minuten van de A9 en op loopafstand van bus en metro. Ideaal om snel even binnen te lopen en aan de slag te gaan.

Amstelveen, Startbaan

Startbaan 8
1185 XR Amstelveen

Het business center heeft een lichte open receptie, een ruim restaurant met terras, een vergadercentrum met coachruimten en een moderne lounge.

Haarlem, Crown Business Center

A. Hofmanweg 5
2031 BH Haarlem

Crown Business Center is een fijne plek om uw bedrijf te vestigen. Het heeft kantoorruimten, diverse vergader- en conferentieruimten.

Haarlem, Diakenhuisweg

Diakenhuisweg 39
2033 AP Haarlem

Een modern pand met een frisse kleurrijke uitstraling, perfect gelegen aan de rand van Haarlem. De kantoren zijn direct beschikbaar en kunnen gemeubileerd of alleen gestoffeerd worden opgeleverd.

Hilversum, Koninginneweg

Koninginneweg 11
1217 KP Hilversum

De kantoorruimtes in Hilversum zijn gevestigd in een statige villa aan de Koninginneweg, nabij het Mediapark.

Hoofddorp, CBC Schiphol

Planetenweg 5
2132 HN Hoofddorp

Het Business Center heeft verdeeld over vier vloeren een groot aantal kantoorruimten. Dit strakke gebouw met stijlvolle entree en ontvangst ligt op een toplocatie.

Hoofddorp, Tetra

Siriusdreef 17
2132 WT Hoofddorp

Het kantoor in Schiphol Airport Tetra ligt in een ruim gebouw met gemeenschappelijke ruimtes met glazen wanden in het aangelegde Transpolis Business Park.

Hoofddorp, Transpolis

2e verdieping
Polarisavenue 1
2132 JH Hoofddorp

De kantoorruimtes van Transpolis Hoofddorp liggen op een uitstekende locatie, pal naast Schiphol Amsterdam Airport waardoor u direct na aankomst van het vliegveld aan de slag kunt.