Gondel

Amstelveen, Gondel
  • NL-amstelveen-gondel-1-exterieur.jpg
  • NL-amstelveen-gondel-2-flexplek.jpg
  • NL-amstelveen-gondel-3-vergaderruimte.jpg
  • NL-amstelveen-gondel-4-restaurant.jpg
Gondel 1
1186 MJ Amstelveen

Wie kent het niet: Het imposante gebouw aan de Beneluxbaan, de Gondel, met een eigen sneltramhalte aan de achterdeur! Bij het Business Center huur je een flexibele kantoorruimte met service en een unieke, luxe uitstraling.

Gratis parkeren rondom het gebouw, grote parkeergarage met betaalde plekken
Restaurant
Lounge met gratis WiFi
Vergaderzalen en coachruimten
Yoga zaal op uurbasis te huur
Eigen sneltramhalte voor de deur (Gondel)
Gemeubileerde en ongemeubileerde kantoren
Flexplekken
24/7 toegang
Beveiliging en videobewaking
Rolstoeltoegankelijk
Virtuele kantoren en telefoonbeantwoordservice

Wie kent het niet: Het imposante gebouw aan de Beneluxbaan, de Gondel, met een eigen sneltramhalte aan de achterdeur! Bij het Business Center huur je een flexibele kantoorruimte met service en een unieke, luxe uitstraling. De entree is groots te noemen, met een parkeerplatform voor gasten, een prachtige entree en een moderne ruime lounge met receptiebalie. Je kantoor bevindt zich op de begane grond, net als de vergaderafdeling. Op de eerste etage vind je een groot restaurant waar je de lunch kunt gebruiken.

Je kunt al flexibel huren in vanaf € 125 per maand. Een eigen kantoor begint bij € 500 per maand.

Dit business center is perfect gelegen aan de Beneluxbaan in Amstelveen Zuid. Over de Beneluxbaan rijd je in een paar minuten naar de aansluitingen met de A4, A9 en A10. Aan de achterzijde van het gebouw hebben we een eigen sneltramhalte! Elke 10 minuten stopt hier sneltram 51 die je na slechts 4 haltes aflevert in het Stadshart, of een directe aansluiting geeft op de bus naar Schiphol.