Kantoorruimte huren: Amsterdam

Amsterdam, Amstel

Joop Geesinkweg 901
1114 AB Amsterdam

Het dagkantoor in Amstel in Amsterdam ligt in een imposant grijs stenen kantoorgebouw omgeven door bomen op het Amstel Business Park aan de zuidas.

Amsterdam, Amsterdam Arena

Hoogoorddreef
1101 BA Amsterdam

Het dagkantoor in de Amsterdam Arena is het supermoderne, witte Afrikagebouw in het Atlas-complex, een bedrijvenpark in het hart van de commerciële wijk Amsterdam zuidoost.

Amsterdam, Amsterdamse Bos

De Cuserstraat 93
1081 CN Amsterdam

Het moderne business centre ligt aan De Cuserstraat en in een klein, exclusief business park. Het opvallende business centre biedt ruime kantoren in een aangename omgeving. Het moderne gebouw heeft een prominente locatie op een hoek en is zeer bereikbaar, onder andere door de aanwezigheid van belangrijke busroutes naar het centrum van Amsterdam, Amstelveen en naar luchthaven Schiphol.

Amsterdam, Atrium

Strawinskylaan 3051
1077 ZX Amsterdam

Het kantoor in het Atrium Centre in Amsterdam ligt in een modern gebouw met glazen muur midden in hét zakendistrict van Amsterdam. Gelegen naast het World Trade Centre (WTC) is dit een van de meest gewilde bedrijfsadressen in Amsterdam.

Amsterdam, De Vijzel

Vijzelstraat 20
1017 HK Amsterdam

Als u in een spectaculaire stad als Amsterdam werkt dan wilt u dat vast vanuit het centrum doen. Omringd door de beroemde grachten en de prachtige architectuur van de hoofdstad, is Amsterdam De Vijzel ('The Vyzel') een multifunctioneel gebouw dat uw business center centraler dan ooit maakt.

Amsterdam, Paleis op de Dam

Herengracht 282
1016 BX Amsterdam

Het kantoor Paleis op de Dam in Amsterdam ligt in een 17e eeuws traditioneel grachtenpand aan de beroemde Herengracht, een van de werelderfgoederen van UNESCO. Het ligt in de buurt van het centraal station, de dam en het Rembrandtplein, dus in het hart van het oude centrum.

Amsterdam, Singel

Singel 540-4
1017 AZ Amsterdam

Het kantoor aan de Singel in Amsterdam ligt in De Geelvinck, een gebouw aan de binnenste gracht van de stad. Het ligt aan het water, aan twee kanten omgeven door water, en in de buurt van de beroemde bloemenmarkt.

Amsterdam, Sloterdijk Station

Orlyplein 85
1043 DS Amsterdam

Het business centre Sloterdijk Station in Amsterdam-West ligt vlakbij de Ringweg A10. In de nabijheid is een groot aantal bedrijven en call centers gevestigd.

Amsterdam, Teleport Towers

Kingsfordweg 151
1043 GR Amsterdam

Amsterdam Sloterdijk Teleport Towers ligt aan de westzijde van Amsterdam in een crèmekleurige wolkenkrabber die vanuit de hele stad is te zien.

Amsterdam, WTC

Zuidplein 36
1077 XV Amsterdam

Het kantoor ligt op de vierde, vijfde en achtste verdieping van het World Trade Centre (WTC) in Amsterdam in een prachtig gebouw met een ongeëvenaarde zakelijke uitstraling.

Diemen, Campus Diemen Zuid

Dalsteindreef 141
1112 XJ Diemen

Onze kantoorruimtes op de locatie Campus Diemen Zuid bieden een praktische, efficiënte thuisbasis voor uw bedrijf.

Amstelveen, Gondel

Gondel 1
1186 MJ Amstelveen

Wie kent het niet: Het imposante gebouw aan de Beneluxbaan, de Gondel, met een eigen sneltramhalte aan de achterdeur! Bij het Business Center huur je een flexibele kantoorruimte met service en een unieke, luxe uitstraling.

Amstelveen, Stadshart

Rembrandtweg 39
1181 GE Amstelveen

* Opening op 12 oktober *

Stadshart Regus Express in Amstelveen ligt op slechts twee minuten van de A9 en op loopafstand van bus en metro. Ideaal om snel even binnen te lopen en aan de slag te gaan.

Amstelveen, Startbaan

Startbaan 8
1185 XR Amstelveen

Het business center heeft een lichte open receptie, een ruim restaurant met terras, een vergadercentrum met coachruimten en een moderne lounge.