Singel

Amsterdam, Singel
  • NL-amsterdam-singel-1-exterieur.jpg
  • NL-amsterdam-singel-2-omgeving.jpg
  • NL-amsterdam-singel-3-receptie.jpg
  • NL-amsterdam-singel-4-kantoor.jpg
  • NL-amsterdam-singel-5-kantoor.jpg
  • NL-amsterdam-singel-6-kantoor.jpg
  • NL-amsterdam-singel-7-pantry.jpg
Singel 540-4
1017 AZ Amsterdam

Het kantoor aan de Singel in Amsterdam ligt in De Geelvinck, een gebouw aan de binnenste gracht van de stad. Het ligt aan het water, aan twee kanten omgeven door water, en in de buurt van de beroemde bloemenmarkt.

24 uur per dag camerabewaking
Broodjes-service
Gelegen op een business park
Snackautomaten
Belangrijke uitvalswegen
Dubbel glas
In-house broodjeszaak / koffiebar
Vergaderruimtes
Beveiligde, ondergrondse parkeergarage
Gelegen in het centrum
Pauzeruimtes
Verlaagde plafonds

Het kantoor aan de Singel in Amsterdam ligt in De Geelvinck, een gebouw aan de binnenste gracht van de stad. Het ligt aan het water, aan twee kanten omgeven door water, en in de buurt van de beroemde bloemenmarkt. Veel grote internationale financiële instellingen hebben hier een hoofdkantoor, naast chemische bedrijven, elektronica- en elektrische apparatuurbedrijven, en bedrijven die verschillende consumentengoederen produceren. De stad heeft ook twee gerespecteerde onderzoeksuniversiteiten waarvan er één, de Universiteit van Amsterdam, onderdeel uitmaakt van een pan-Europese organisatie voor de ontwikkeling van de basis van Europa in de kenniseconomie van de wereld. De stad beschikt ook over een kunstopleiding die al heel lang bekend staat als broedplaats voor schilders en keramiekartiesten. Daarnaast zijn er veel galeries en musea van wereldklasse.

Receptie
ma-vr 08:30 - 17:00
za/zo Gesloten

Kantoorruimte

Werk op uw manier en betaal alleen voor wat u nodig heeft. Werkruimtes voor ondernemingen van iedere omvang. Van filialen tot hoofdkantoor: Wij hebben voor ieder budget en iedere werkstijl een passende oplossing. Wij hebben alles wat u nodig heeft om op iedere plek te kunnen werken zoals u dat wilt.

Dagkantoren

Werk in alle rust en net zo effectief onderweg als dat u op kantoor zou zijn in een traditionele werkomgeving. Dagkantoren zijn perfect voor mensen die onderweg zijn en feitelijk voor iedereen die behoefte heeft aan een professionele werkomgeving. Professionele administratieve ondersteuning binnen handbereik:

  • Privékantoren of gedeelde werkplekken voor teams van elke omvang.
  • Gratis beveiligde WiFi en water, koffie en thee.
  • Printers, scanners en kopieerapparaten.

Virtueel kantoor

Pakketten vanaf €79,00
Een zakelijk adres op de plek waar u dat nodig heeft mét KvK-registratie, een lokaal telefoonnummer en een professionele receptionist die de telefoon opneemt namens uw bedrijf. Dit kan echt het verschil maken. Ons professionele team zorgt ervoor dat uw telefoon wordt aangenomen en uw post wordt afgehandeld. U kunt kiezen uit een groot aantal prestigieuze zakelijke adressen en kunt gebruik maken van het wereldwijde netwerk van business centers. U kunt ook gebruik maken van een privékantoor in een business center naar keuze.