Diakenhuisweg

Haarlem, Diakenhuisweg
  • NL-haarlem-diakenhuisweg-1-exterieur.jpg
  • NL-haarlem-diakenhuisweg-2-flexplek.jpg
  • NL-haarlem-diakenhuisweg-3-vergaderruimte.jpg
  • NL-haarlem-diakenhuisweg-4-vergaderruimte.jpg
Diakenhuisweg 39
2033 AP Haarlem

Een modern pand met een frisse kleurrijke uitstraling, perfect gelegen aan de rand van Haarlem. De kantoren zijn direct beschikbaar en kunnen gemeubileerd of alleen gestoffeerd worden opgeleverd.

Gratis parkeren rondom het pand
Vergaderzalen en coachruimten
Gemeubileerde en ongemeubileerde kantoren
Flexplekken en deelkantoren
24/7 toegang
Beveiliging
Virtuele kantoren en telefoonbeantwoordservice
Perfect gelegen tegenover het station vlakbij de A200

Het Business Center biedt kantoorruimte in verschillende afmetingen. Een modern pand met een frisse kleurrijke uitstraling, perfect gelegen aan de rand van Haarlem. De kantoren zijn direct beschikbaar en kunnen gemeubileerd of alleen gestoffeerd worden opgeleverd. Er zijn vergaderzalen, coachruimten, een volledig ingerichte pantry en een bemande receptie waar niet alleen jij en je collega’s maar ook je bezoekers gastvrij ontvangen worden.

Alle extra services zijn toe te voegen, zoals internet, telefonie, antwoordservice; kies waar jouw bedrijf behoefte aan heeft.

In dit business center zijn flexplekken beschikbaar, en mooie vergaderzalen. Via ons 24/7 online boeking systeem weet je zeker dat er een plek of een zaal beschikbaar is.

Een flexplek in een deelkantoor begint bij € 125 per maand. Een eigen kantoor (ruim, licht en geschikt voor minimaal 2 personen) huur je vanaf € 450 per maand.

Wanneer je de A200 afrijdt vanaf Amsterdam neem je niet de bocht naar de Ikea maar rijd je rechtdoor naar het centrum, je gaat direct links onder de fly-over bij de eerste stoplichten, en daar vind je het Busines Center. Uitstekend bereikbaar, niet alleen per auto (je kunt trouwens gratis parkeren bij ons) maar ook met de trein, want station Haarlem Spaarnwoude ligt voor de deur. Vanaf hier ben je snel in Amsterdam, nog sneller op Schiphol, en supersnel in het mooie centrum van Haarlem. Overal dichtbij, maar toch rustig in het groen. Kom kijken, en vind jouw ideale werkplek.