Kantoorruimte huren: Schiphol

Schiphol, Airport Meeting Centre

Havenmeesterweg 27
1118 CB Schiphol

Het kantoor in Schiphol Airport Meeting Centre ligt op de bovenste verdieping van een gebouw van acht verdiepingen dat direct toegankelijk is vanuit de aankomst- en vertrekhallen van de luchthaven.

Schiphol, Avioport

Evert van de Beekstraat 310
1118 CX Schiphol

Het kantoor in Schiphol Airport Avioport ligt op het luchthavencomplex in een groot, grijskleurig gebouw met grote ramen en een warme, overdekte hoofdingang.

Schiphol-Rijk, Het Poortgebouw

Beechavenue 54
1119 PW Schiphol-Rijk

Het kantoor in Schiphol Rijk ligt in een zes verdiepingen tellend wit gebouw op het bedrijventerrein Schiphol-Rijk, net buiten de internationale luchthaven.

Schiphol, The Base

Evert van de Beekstraat 104
1118 CN Schiphol

Onze werkplekken in The Base zijn zo ingericht dat u er nóg productiever kunt werken: ze zijn gevestigd in een ruim, modern gebouw dat midden in een prachtig aangelegde tuin ligt.

Hoofddorp, Tetra

Siriusdreef 17
2132 WT Hoofddorp

Het kantoor in Schiphol Airport Tetra ligt in een ruim gebouw met gemeenschappelijke ruimtes met glazen wanden in het aangelegde Transpolis Business Park.

Hoofddorp, Transpolis

2e verdieping
Polarisavenue 1
2132 JH Hoofddorp

De kantoorruimtes van Transpolis Hoofddorp liggen op een uitstekende locatie, pal naast Schiphol Amsterdam Airport waardoor u direct na aankomst van het vliegveld aan de slag kunt.