Kantoorruimte huren: Utrecht

Amersfoort, Business Park

Hardwareweg 4
3821 BM Amersfoort

Een kantoorruimte in het business center in Amersfoort is gelegen in het business district van Amersfoort, op industrieterrein De Hoef.

Amersfoort, Centraal Station

Piet Mondriaanplein 13
3812 GZ Amersfoort

Het kantoor is centraal gelegen op de begane grond van NS-station Amersfoort.

Breukelen, Breukelerwaard

De Corridor 5
3621 ZA Breukelen

Het center Breukelerwaard ligt ten noordwesten van Utrecht, in een modern gebouw met uitzicht op groenvoorzieningen dat goed zichtbaar is vanaf de snelweg.

Utrecht, Business Park

Newtonlaan 115
3584 BH Utrecht

Gelegen in het opvallende Zen-gebouw op het hoogwaardig kantorengebied aan de oostkant van Utrecht, nabij de berekuil.

Utrecht, Centraal Station

Graadt van Roggenweg 328
3531 AH Utrecht

Het kantoor kenmerkt zich door zijn unieke locatie dichtbij het jaarbeursplein.

Utrecht, WTC Papendorp

Papendorpseweg 100
3528 BJ Utrecht

Het World Trade Centre in Utrecht is gevestigd in een gebouw bestaande uit vijf indrukwekkende kantoortorens die via een ondergrondse hoofdingang aan elkaar verbonden zijn.

Vianen, Business Park

Lange Dreef 11
4131 NJ Vianen

De kantoorruimtes van business centre Vianen zitten in het aantrekkelijke kantorenpark La Palissade, ten zuiden van Nieuwegein en Houten.

Amersfoort, Stadsring

Stadsring 181
3817 BA Amersfoort

Het Business Center aan de Stadsring biedt een kleurrijke omgeving met inspirerende kantoren voor creatieve mensen. Hier voelt elke ondernemer zich thuis.

Baarn, Baarnsche Dijk

Baarnsche Dijk 4D
3741 LR Baarn

Het Business Center bedient huurders uit het hele land, dit center ligt echt midden in het land! Dit moderne pand is net gerenoveerd en biedt verschillende kantoren met een kleurrijke uitstraling.

Nieuwegein, KCN Tower

Nevelgaarde 40
3436 ZZ Nieuwegein

Het Business Center is gevestigd op dé perfecte locatie, direct aan de A2 in de KCN Tower. Een groot modern pand met een zakelijke en luxe uitstraling.

Utrecht, Papendorp

Orteliuslaan 850
3528 BB Utrecht

De locatie in Papendorp is ideaal. Mede door de goede bereikbaarheid, hoogwaardige uitstraling en parkachtige inrichting vormt het dé vestigingslocatie bij uitstek.

Utrecht, Papendorp

Papendorpseweg 99
3528 BJ Utrecht

Het Business Center biedt flexibele werkplekken en kantoren. De naam van het gebouw, Secoya building, vertelt het verhaal: dit is een kalme, stabiele, robuuste en vooral inspirerende omgeving.

Utrecht, Rijnzathe

Rijnzathe 8
3454 PV Utrecht

Het Business Centers staat in Utrecht, in De Meern ten westen van de stad Utrecht. De bedrijvigheid in dit deel van Utrecht is groot.

Utrecht, Winthontlaan

Winthontlaan 200
3526 KV Utrecht

In ons business Center aan de Winthontlaan in Utrecht bieden wij naast gestoffeerde kantoorkamers ook verschillende flexwerk oplossing aan zoals virtueel kantoor en service kantoor.