Baarnsche Dijk

Baarn, Baarnsche Dijk
  • NL-baarn-baarnsche-dijk-1-exterieur.jpg
  • NL-baarn-baarnsche-dijk-2-entree.jpg
  • NL-baarn-baarnsche-dijk-3-receptie.jpg
  • NL-baarn-baarnsche-dijk-4-kantoorruimte.jpg
  • NL-baarn-baarnsche-dijk-5-flexruimte.jpg
Baarnsche Dijk 4D
3741 LR Baarn

Het Business Center bedient huurders uit het hele land, dit center ligt echt midden in het land! Dit moderne pand is net gerenoveerd en biedt verschillende kantoren met een kleurrijke uitstraling.

Gratis parkeren rondom het pand
Vergaderzalen en coachruimten
Gemeubileerde en ongemeubileerde kantoren
Flexplekken en deelkantoren
Ruime sfeervolle lounge
24/7 toegang
Beveiliging
Virtuele kantoren en telefoonbeantwoordservice
Direct aan de A1

Het Business Center bedient huurders uit het hele land, dit center ligt echt midden in het land!

Dit moderne pand is net gerenoveerd en biedt verschillende kantoren met een kleurrijke uitstraling. De kantoren zijn direct beschikbaar en kunnen gemeubileerd of alleen gestoffeerd worden opgeleverd. Uniek zijn de vergaderzalen, waaronder een grote zaal voor 24 tot 40 personen, die voorzien zijn van beamers, schermen en comfortabel meubilair. Onze medewerkers staan klaar om te zorgen dat jij en je gasten optimaal aan de slag kunnen.

In de lounge op de 1e verdieping kun je even bijpraten, flexwerken of gewoon koffie drinken in een comfortabele fauteuil.

Alle extra services zijn toe te voegen, zoals internet, telefonie, antwoordservice; kies waar jouw bedrijf behoefte aan heeft.

In dit business center zijn flexplekken beschikbaar en mooie vergaderzalen. Via ons 24/7 online boeking systeem weet je zeker dat er een plek of een zaal beschikbaar is.

Flexplekken zijn beschikbaar vanaf € 125 per maand. Voor € 400 per maand heb je een eigen kantoor inclusief service en energiekosten.

Dit center ligt op een beveiligd bedrijventerrein (De Drie Eiken) direct aan A1 bij afslag Baarn. Volg de A1 naar het westen via de kruising met de A27 en je bent in een half uur in Amsterdam, Hilversum is nog dichterbij of rijd naar het oosten richting Amersfoort (volgende afslag op de A1) en Apeldoorn. Kortom, vanuit dit business center in het Gooi bereik je moeiteloos het hele land.

Parkeren is gratis voor de deur, de bus stopt aan de overkant van de straat. Hier vind je ook een leuk restaurant aan het water voor lunch of diner.