KCN Tower

Nieuwegein, KCN Tower
  • NL-nieuwegein-KCN-tower-1-exterieur.jpg
  • NL-nieuwegein-KCN-tower-2-entree.jpg
  • NL-nieuwegein-KCN-tower-3-flexplek.jpg
  • NL-nieuwegein-KCN-tower-4-vergaderruimte.jpg
Nevelgaarde 40
3436 ZZ Nieuwegein

Het Business Center is gevestigd op dé perfecte locatie, direct aan de A2 in de KCN Tower. Een groot modern pand met een zakelijke en luxe uitstraling.

Gratis parkeren rondom het pand
Restaurant en lounge met gratis WiFi
Vergaderzalen en coachruimten
Gemeubileerde en ongemeubileerde kantoren
Flexplekken en deelkantoren
Beveiliging
Rolstoeltoegankelijk
Virtuele kantoren en telefoonbeantwoordservice
Snelweglocatie
Voorzien van koelplafonds die zorgen voor een aangenaam binnenklimaat
Label A gebouw
Laadpunt electrische auto’s

Het Business Center is gevestigd op dé perfecte locatie, direct aan de A2 in de KCN Tower. Een groot modern pand met een zakelijke en luxe uitstraling. De ruime lichte entree biedt een riante ontvangstruimte en een bemande receptiebalie. Het huren van een kantoor bij Business Center Nieuwegein biedt vanaf de start voor elke firma een professionele uitstraling.

De kantoorruimte kan gemeubileerd worden, maar je kunt je kantoor ook helemaal zelf inrichten. Het kantoor kan worden aangevuld met extra services zoals internet, telefonie en antwoordservice. Je kiest zelf waar jouw bedrijf behoefte aan heeft.

Op de begane grond van de KCN Tower, direct naast het business center, kun je terecht voor een lunch of een drankje. Restaurant “At Your Event” heeft een terras en gratis WiFi. Ook kunnen zij je vergadering van extra catering voorzien. Vraag naar de mogelijkheden voor een vergadering op maat.

Er is al een kantoor voor 2 personen te huur in Nieuwegein vanaf € 500 per maand. Wanneer je wat minder service wil kun je ook kiezen voor KCN4, hier zijn al kantoren te huur voor € 400 per maand. Een flexplek begint bij € 125 per maand.

Het Business Center ligt aan de A2. Vanuit de kantoren heb je zicht op de snelweg, die noord met zuid verbindt. Vanaf afslag 9 rijd je in 1 minuut het beveiligde terrein op. Amsterdam is binnen 20 minuten te bereiken. Per auto ben je in 10 minuten in Utrecht. Je kunt lopen naar het winkelcentrum van Nieuwegein. De sneltram brengt je binnen een half uur naar Utrecht.