Papendorp

Utrecht, Papendorp
  • NL-utrecht-papendorpseweg-1-exterieur.jpg
  • NL-utrecht-papendorpseweg-2-receptie.jpg
  • NL-utrecht-papendorpseweg-3-lobby.jpg
  • NL-utrecht-papendorpseweg-4-kantoorruimte.jpg
  • NL-utrecht-papendorpseweg-5-flexplek.jpg
  • NL-utrecht-papendorpseweg-6-vergaderruimte.jpg
Papendorpseweg 99
3528 BJ Utrecht

Het Business Center biedt flexibele werkplekken en kantoren. De naam van het gebouw, Secoya building, vertelt het verhaal: dit is een kalme, stabiele, robuuste en vooral inspirerende omgeving.

Gratis parkeren rondom het pand
Lounge met gratis WiFi
Vergaderzalen en coachruimten
Gemeubileerde en ongemeubileerde kantoren
Flexplekken en deelkantoren
24/7 toegang
Beveiliging
Rolstoeltoegankelijk
Virtuele kantoren en telefoonbeantwoordservice
Perfect gelegen ten opzichte van de stad en de snelwegen A2 en A12

Het Business Center biedt flexibele werkplekken en kantoren. De naam van het gebouw, Secoya building, vertelt het verhaal: dit is een kalme, stabiele, robuuste en vooral inspirerende omgeving. Veel licht en veel ruimte, modern design in een professionele omgeving met een zakelijke uitstraling.

De kantoren zijn gemeubileerd, maar je kunt je kantoor ook helemaal zelf inrichten. Alle extra services zijn toe te voegen, zoals internet, telefonie, antwoordservice; kies waar jouw bedrijf behoefte aan heeft.

In dit business center zijn flexplekken beschikbaar in de lounge, maar ook kun je kiezen voor een werkplek in een afgesloten ruimte voor meer privacy. Via ons 24/7 online boeking systeem weet je zeker dat er een plek of een kantoor beschikbaar is.

Een flexplek in onze lichte ruime lounge in Utrecht huur je al voor € 125 per maand. Inclusief gratis WiFi. Een eigen kantoor met 24/7 toegang huur je vanaf € 200 per maand.

Papendorp is een nieuw bedrijventerrein aan de zuidelijke rand van Utrecht. Via de Prins Clausbrug ben je per auto of met het openbaar vervoer in korte tijd in het centrum van Utrecht, aan de kant van de Jaarbeurs. Het terrein is wijds en groen, en is bebouwd met verschillende architectonische hoogstandjes, waaronder de Secoya campus. In dit gebied vind je het Secoya gebouw waarin het Business Center is gevestigd.

Uitstekend bereikbaar met de auto, gratis parkeren rondom en onder het pand en tóch vlakbij de stad.