Winthontlaan

Utrecht, Winthontlaan
  • NL-utrecht-winthontlaan-1-exterieur.jpg
  • NL-utrecht-winthontlaan-2-entree.jpg
  • NL-utrecht-winthontlaan-3-receptie.jpg
  • NL-utrecht-winthontlaan-4-kantoorruimte.jpg
  • NL-utrecht-winthontlaan-5-vergaderruimte.jpg
  • NL-utrecht-winthontlaan-6-restaurant.jpg
Winthontlaan 200
3526 KV Utrecht

In ons business Center aan de Winthontlaan in Utrecht bieden wij naast gestoffeerde kantoorkamers ook verschillende flexwerk oplossing aan zoals virtueel kantoor en service kantoor.

Kantoorruimtes vanaf 18m2
Flexplekken
Spreekruimte voor 4 personen
Coachruimte
Gratis wifi
Internet via kabel
Airco
Gratis parkeren
Bemande receptie
Restaurant
Bereikbaar voor minder validen

Met onze locatie aan de Winthontlaan zorgt u ervoor dat uw bedrijf goed bereikbaar is met de auto maar ook met het openbaar vervoer als het moet. In ons business Center aan de Winthontlaan in Utrecht bieden wij naast gestoffeerde kantoorkamers ook verschillende flexwerk oplossing aan zoals virtueel kantoor en service kantoor. Maar ook vergaderruimtes voor 1 op 1 gesprekken tot trainingsruimte en presentatieruimte tot 60 personen.

De aangeboden kantoorruimte in Utrecht bevind zich in een gebouw met een oppervlakte van 5.000 m2 verdeeld over 3 lagen. Een vriendelijke receptioniste staat uw bezoek te woord en kan uw post en paketten in ontvangst nemen. U creëert hiermee direct een professionele uitstraling. Wij kunnen ook inkomende telefoongesprekken met uw bedrijfsnaam beantwoorden en zo een boodschap voor u aannemen of zelfs vragen beantwoorden.