Kantoorruimte huren: Zuid-Holland

Capelle aan Den IJssel, Braingate

Begane grond en 1ste verdieping
Rivium Boulevard 301
2909 LK Capelle aan Den IJssel

De uitstekende bereikbaarheid is slechts een van de redenen waarom bedrijven zich in Rivium Rotterdam vestigen en in de kantoorruimte in Braingate zit u midden in het commerciële hart van de regio.

Den Haag, Beatrixkwartier

Jan Pietersz. Coenstraat 7
2595 WP Den Haag

Het center ligt naast het Randstad-treinstation voor de nieuwe treinverbinding tussen Den Haag en Rotterdam en Zoetermeer.

Den Haag, Centraal Station

1e en 11e verdieping
Kon. Julianaplein 10
2595 AA Den Haag

Het kantoor bij het centraal station van Den Haag ligt op het 1e en 11e verdieping van een modernistisch gebouw van glas en steen, met uitzicht over de stad.

Den Haag, Haagsche Hof

Parkstraat 83
2514 JG Den Haag

Het kantoor in het centrum van Den Haag ligt in het Haagsche Hof, een bekend groot modern gebouw waarin de stijl van de 19e eeuw gecombineerd wordt met faciliteiten van de 21ste eeuw.

Gouda, Goudsepoort

1ste en 4de verdieping
Kampenringweg 45D
2803 PE Gouda

De kantoorruimtes zijn onderdeel van het business centre Goudsepoort, dat gevestigd is in een modern gebouwencomplex bestaande uit vijf vrijstaande torens in Gouda.

Rotterdam, Airport

1ste verdieping
Rotterdam Airportplein 22
3045 AP Rotterdam

De kantoorruimtes van Rotterdam Airport, gelegen bij het op twee na grootste vliegveld van Nederland, zijn vooral aantrekkelijk vanwege de bereikbaarheid.

Rotterdam, Brainpark

Lichtenauerlaan 102
3062 ME Rotterdam

Het kantoor in Brainpark in Rotterdam ligt op een van de meest prestigieuze bedrijfsadressen van de stad, op het bekendste bedrijventerrein van Rotterdam.

Rotterdam, City WNA

Begane grond & 4e verdieping
Weena-Zuid 130
3012 NC Rotterdam

De kantoorruimtes van het business centre Weena-Zuid zijn gevestigd in het gunstig gelegen WNA-gebouw, dat gemakkelijk te vinden is in het commerciële hart van deze havenstad.

Zoetermeer, Centraal Station

Begane grond
Louis Braillelaan 80
2719 EK Zoetermeer

Onze kantoorruimte ligt op een eenvoudig bereikbare eersteklas locatie buiten de stad, aan de rand van de Zoetermeerse wijk Rokkeveen.

Alphen aan Den Rijn, Crown Business Center

Leidse Schouw 2
2408 AE Alphen aan Den Rijn

Crown Business Center is een pand waar bedrijven zich verzamelen. Het heeft een zakelijke uitstraling en biedt ruimte aan 425 werkplekken en verschillende vergaderruimten, verspreid over drie etages.

Bodegraven, Crown Business Center

Tolnasingel 1
2411 PV Bodegraven

Crown Business Center is een bedrijfsverzamelgebouw op een mooie zichtlocatie langs de A12. In dit ruimtelijke businesscenter zijn, verdeeld over drie verdiepingen en begane grond, ruimten in allerlei soorten en maten te huur.

Capelle aan den IJssel, Canaalstaete

Kanaalweg 33
2903 LR Capelle aan den IJssel

Het Business Center ligt centraal in Capelle aan den IJssel. Deze ligging maakt het mogelijk dat zowel per auto als per openbaar vervoer, deze locatie uitstekend bereikbaar is.

Den Haag, Johanna Westdijkplein

Johanna Westerdijkplein 107-115
2521 EN Den Haag

Het Business Center ligt aan de rand van het centrum van Den Haag. Deze ligging maakt het mogelijk dat zowel per auto als per openbaar vervoer deze locatie uitstekend bereikbaar is.

Dordrecht, Einsteinstraat

Einsteinstraat 67
3316 GG Dordrecht

Het Business Center vindt u in het zuiden van Dordrecht. De optimale ligging zorgt voor een snelle verbinding met de autosnelwegen (A16).

Gouda, Zuidelijk Halfrond

Zuidelijk Halfrond 1
2801 DD Gouda

Het Business Center ligt op bedrijfsterrein Gouwe Spoor, 5 minuten rijden vanaf de snelweg A12 (Utrecht/Den Haag).

Leiden, Keypoint

Schipholweg 103
2316 XC Leiden

Keypoint heeft over meerdere verdiepingen een scala aan representatieve kantoorruimten en vergaderzalen.

Leiden, Lammenschans

Pompoenweg 9
2321 DK Leiden

Het Business Center strekt zich uit over drie paviljoens. Deze paviljoens hebben elk hun eigen entree vanuit de ruime parkeergarage.

Rotterdam, Airport

Corkstraat 46
3047 AC Rotterdam

Het Business Center vindt u in het noordwesten van Rotterdam vlak naast Rotterdam-airport. De optimale ligging zorgt voor een snelle verbinding met de autosnelwegen (A13, A20 en A16).

Sliedrecht, Prisma

Prisma 100
3364 DJ Sliedrecht

Het Business Center u in het noorden van Sliedrecht. De optimale ligging zorgt voor een snelle verbinding met de autosnelweg (A15) en het centrum van de stad.