Zuidelijk Halfrond

Gouda, Zuidelijk Halfrond
  • NL-gouda-zuidelijk-halfrond-1-exterieur.jpg
  • NL-gouda-zuidelijk-halfrond-2-entree.jpg
  • NL-gouda-zuidelijk-halfrond-3-kantoorruimte.jpg
  • NL-gouda-zuidelijk-halfrond-4-flexplek.jpg
  • NL-gouda-zuidelijk-halfrond-5-vergaderruimte.jpg
Zuidelijk Halfrond 1
2801 DD Gouda

Het Business Center ligt op bedrijfsterrein Gouwe Spoor, 5 minuten rijden vanaf de snelweg A12 (Utrecht/Den Haag).

Gratis parkeren voor het pand
Afgesloten parkeergarage onder het gebouw met mogelijkheid voor eigen parkeerplek
Vergaderzalen en coachruimten
Gemeubileerde en ongemeubileerde kantoren
Flexplekken en deelkantoren
24/7 toegang
Beveiliging
Rolstoeltoegankelijk
Virtuele kantoren en telefoonbeantwoordservice
Bedrijfsterrein locatie

Het Business Center biedt service en flexibiliteit in een moderne omgeving. Bij de receptie worden je gasten ontvangen, op de begane grond vind je de vergaderzalen en het restaurant (met terras aan het water!). Op de verdiepingen huur je het kantoor dat bij jouw bedrijf past, er zijn kantoren voor 1 of 2 personen, maar ook grotere kamers, of zelfs een hele verdieping huren is mogelijk. Altijd met een hoog serviceniveau en flexibele contract mogelijkheden.

Je kantoorruimte kan gemeubileerd worden, maar je kunt je kantoor ook helemaal zelf inrichten. Je vult je kantoor aan met extra services zoals internet, telefonie, antwoordservice, kies waar jouw bedrijf behoefte aan heeft.

Een flexplek in Gouda heb je voor € 125 per maand, een eigen kantoor huur je vanaf € 400 per maand.

Gouda is centraal gelegen in het Groene Hart. Deze historische stad vormt de perfecte schakel tussen de grote steden in de drukke randstad. Hier staat je onderneming midden in de economie, maar kun je zelf genieten van het Groene Hart.

Het Business Center ligt op bedrijfsterrein Gouwe Spoor, 5 minuten rijden vanaf de snelweg A12 (Utrecht/Den Haag). Hier ligt ook de afslag A20 richting Rotterdam (in slechts 15 minuten rijd je naar Rotterdam!). Het business center is rustig gelegen, met uitzicht over het Gouwe Kanaal en de groene landerijen. Toch barst het hier van de bedrijvigheid: tussen Goudse Poort en het stadscentrum ligt dit gemengde bedrijfsgebied met een grote variëteit aan ondernemingen. Rotterdam Airport is goed bereikbaar, op 24 kilometer afstand.